Ruma dienasgrāmata

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

20. gadsimta ruma citadele ir Kuba. Šī valsts ar galvaspilsētas Havanas īpašo šarmu un kopā ar pašreizējo ruma tirgus līderi Havana Club piedāvā iespēju ceļot laikā un telpā, izbaudot piedzīvojumus, kas jau neskaitāmus gadu desmitus valdzinājuši azartiskus ceļotājus. Kuba ir iecienīts tūristu galamērķis, lai baudītu tropiskās salas saulaino klimatu, vietējo iedzīvotāju viesmīlību, klausītos smeldzīgu son džezu, dejotu ugunīgu salsu un nogaršotu izcilu rumu un kokteiļus, kas radīti Havanas mīlīgajos bāriņos, kur tos baudījis arī rakstnieks Ernests Hemingvejs.

Īsts rums nāk no Kubas!

Lai arī vēsturnieki joprojām turpina lauzt šķēpus par ruma īsteno dzimteni, skaidrs, ka īstais rums noteikti radies Karību reģionā, un Kuba ir viens no ticamākajiem variantiem. Kubiešu rums ir kas vairāk par parastu stipro alkoholisko dzērienu, tā ir būtiska Kubas kultūras sastāvdaļa un viena no nedaudzajām lietām, ar ko Kuba mūsdienās ir slavena visā pasaulē. 20. un 21. gadsimtā Kubas rums kļuvis par ruma tirgus līderi, to plaši importē un izmanto pasaulē populārākajos kokteiļos, tāpēc ir nostiprinājies uzskats, ka īsts rums nāk no Kubas!

Kubas rums – atpazīstamība un kvalitāte

Foto: publicitātes

Kubas ruma kokteiļi – izjūtas ar stāstu

Foto: publicitātes

PĀRMĒRĪGA ALKOHOLA LIETOŠANA IR KAITĪGA JŪSU VESELĪBAI. ALKOHOLISKOS DZĒRIENUS AIZLIEGTS PĀRDOT, NODOT UN IEGĀDĀTIES NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu