Arnis Mednis: «Vairāk par visu gribētu atkal dziedāt»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ilgāku laiku neesam ziņojuši par dziedātāja Arņa Medņa (53) veselības stāvokli. Sarunā ar izdevumu «Privātā Dzīve» bijušais grupas «Odis» solists atzīst, ka pēc pārciestā insulta pirms četriem gadiem viņa dzīvē ir mainījies daudz kas. Šobrīd Arnis ir mazliet atguvies un oktobrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā ir ieplānojis izrādīt savu multimediālo projektu «Mazais princis».

«Mana attieksme pret dzīvi mainās daudz straujāk. Ar katru dienu arvien pārliecinošāk sev saku - es esmu veselāks, es būšu vesels!» intervijā saka Mednis.

Mednis atklāj, ka nemitīgi strādā, lai varētu atgriezties «veselo cilvēku pasaulē». Katru gadu viņš dodas uz Vaivariem, kur iziet rehabilitācijas kursu, kā arī aktīvi vingro ar trenažieri, lai varētu drošāk pārvietoties.

Slimība mainīja ne tikai Medņa radošo, bet arī privāto dzīvi. Kad mūziķi izrakstīja no slimnīcas, viņam nebija māju (ģimenes māja Mārupē parādu dēļ bija jāpārdod). Pagājušogad Mednis izšķīrās no sievas Ivetas, ar kuru laulībā nodzīvoja 20 gadu.

Viņš atzīst, ka vairāk par visu viņš atkal gribētu dziedāt.

«Gadās - klausos kādu gabalu un nodomāju - eh, kā es varētu šito nodziedāt! Un tad attopos - vairs jau nekā... Mana diafragma nestrādā.»

Arnis tomēr cer, ka paralīze reiz atlaidīs viņa ķermeni un viņš atkal varēs dziedāt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu