«Depeche Mode» solists izziņo jaunu plati, izdod pirmo singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izmantojot nelielu pauzi grupas «Depeche Mode» darbībā, solists Deivs Gāns (Dave Gahan) ierakstījis jaunu albumu kopā ar producentu kolektīvu «Soulsavers»*. Ieraksts ar nosaukumu «Angels & Ghosts» mūzikas veikalu plauktos nonācis 23. oktobrī.

Publiskots gan topošā albuma vāks, gan dziesmu saraksts, gan pirmais vēstnesis - dziesma «All of This and Nothing», kurā Gāns kinematogrāfisku stīgu pavadījumā dzied par kādu spoku, kas viņu vajā.

Gāns ar producentu kolektīvu «Soulsavers» jau sadarbojās 2012. gadā, kad tika izdots albums «The Light the Dead See».

Jaunā plate kopā ar «Soulsavers» dalībnieku Riču Mārtinu (Rich Martin) galvenokārt ierakstīta Losandželosā («Sunset Sound» studijā) un Ņujorkā («Electric Lady» studijā).

Angels & Ghosts
Angels & Ghosts Foto: Publicitātes foto

Arī «Depeche Mode» dziesmu autors un taustiņnieks Martins Gors (Martin Gore) šā gada sākumā izlaida instrumentālās mūzikas solo ierakstu «MG».

Pēdējais «Depeche Mode» albums «Delta Machine» izdots 2013.gadā.

Pirmais grupas «Depeche Mode» singls tika izdots 1981. gadā.

Grupa Rīgā pēdējo reizi uzstājās 2014. gadā.

Albuma dziesmu saraksts

1. «Shine»
2. «You Owe Me»
3. «Tempted»
4. «All of This and Nothing»
5. «One Thing»
6. «Don't Cry»
7. «Lately»
8. «The Last Time»
9. «My Sun»

* «Soulsavers» producenti sadarbojušies ar tādiem mūziķiem kā grandžmūzikas smagsvaru «Screaming Trees» līderi Marku Laneganu (Mark Lanegan), «Faith No More» solistu Maiku Patonu (Mike Patton), Džeisonu Pīrsu (Spiritualized, Spacemen 3) u.c.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu