Foto: Lea Mišela elegantā ballītē nosvinējusi savu dzimšanas dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Lea Mišela 29.augustā nosvinēja divdesmit astoto dzimšanas dienu. Lea nevēlējās traku ballīti un visu savu paziņu klātbūtni, tāpēc tika rīkotas īpašas svinības.

Foto: Instagram

Pirms pašām dzimšanas dienas svinībām aktrise, izmantojot sociālos tīklus, pateica paldies saviem faniem un atbalstītājiem par svētku apsveikumiem. Aktrise teica, ka apsveikumi, laba vēlējumi padarījuši viņas svētku dienu īpašu.

Foto: Instagram

Lea savas tuvākās draudzenes aizveda uz restorānu un cienāja ar pieciem īpašiem ēdieniem. Vakariņas viesi sāka ar īpašām grauzdētām maizītēm, kuras rotāja puķkāpostu krēms, sekoja kāpostu zupa, dārzeņu salāti, gaļa ar kartupeļu biezputru, kura pagatavota pēc īpašas meksikāņu receptes, un vakars noslēdzās ar ceptu tomātu lazanju.

Foto: Instagram

Vakara gaitā aktrise nebeidza malkot baltvīnu, sekoja daudzi tosti, draudzeņu atmiņu stāsti, īpašas dāvanas un beigu beigās arī šokolādes torte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu