«Nabaklab» uzstāsies «Pienvedēja piedzīvojumi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 19. septembrī, klubā «Nabaklab» notiks populārās pašmāju rokgrupas «Pienvedēja piedzīvojumi» koncerts, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.

Grupu «Pienvedēja piedzīvojumi» 1994. gadā dibināja tās solists un basģitārists Māris Žigats, un kopš tā laika apvienības sastāvs palicis nemainīgs - grupā bez Žigata spēlē brāļi Aldis un Pēteris Lunde, pēdējais no kuriem ir arī vairāku citu Latvijā labi zināmu grupu bundzinieks.

Pagājušajā gadā mūzikas izdevniecības «I Love You Records» paspārnē iznāca grupas «Pienvedēja piedzīvojumi» dubultalbums «Tā mēs dzīvojam». Pirmajā diskā apkopotas grupas jaunās dziesmas, savukārt otrā diskā klausāmi grupas pēdējo gadu hiti akustiskā aranžējumā.

Lai gan «Nabaklab» pastāv jau vairāk nekā piecus gadus, šis būs pirmais pilnvērtīgais «Pienvedēju piedzīvojumi» koncerts klubā. Pirms vakara galvenajiem viesiem uz skatuves uzstāsies jaunā pašmāju psihedēliskā roka apvienība «So Lucid Electric Feel», savukārt pirms un pēc koncerta par pasākumam atbilstošu muzikālo atmosfēru gādās dīdžejs Muzadrive.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu