Ziemeļameriku iekaro «Viesnīca «Transilvānija» 3: mošķu brīvdienas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātrus iekarojusi asprātīgā un labestīgā animācijas filma «Viesnīca «Transilvānija» 3: mošķu brīvdienas» («Hotel Transylvania 3»), ziņo «collider.com».

Pirms sešiem gadiem animētais Drakula iekaroja mazo un lielo skatītāju simpātijas pirmajā filmiņā «Viesnīca «Transilvānija»», kas tika uzņemta ar sajūsmu visā pasaulē un vairākas nedēļas atradās starp Amerikas skatītākajām filmām. 2015. gadā sekoja tikpat veiksmīgs turpinājums «Viesnīca «Transilvānija» 2». Nu, klajā nākusi trešā daļa, kas nedēļas griezumā iekasējusi 44 miljonus dolāru. Tas ir mazliet sliktāks rezultāts nekā filmas pirmajai daļai.

Jaunajā filmā Drakulas piedzīvojumi norisinās uz luksusa kruīza kuģa, kur vampīru ģimenīte pavada brīvdienas. Drakulam beidzot ir pienācis laiks atpūsties no rūpēm par viesnīcas apmeklētāju labsajūtu. Kopā ar viņiem dodas visa raibā mošķu draugu kompānija, lai ar prieku baudītu kruīza kuģa sniegtās izklaides. Tomēr sapņu atvaļinājums pārvēršas murgā, kad Drakula iemīlas noslēpumainajā kuģa kapteinē Ērikā. Neviens nenojauš, ka viņa ir mošķu lielākā ienaidnieka Ābrahama van Helsinga pēctece.

Tāpat kā iepriekš, arī trešās daļas režisors ir talantīgais animators un kinorežisors Gendijs Tartakovskis, kurš arī pats iejuties kāda filmas varoņa ādā – ieskaņojis zaļo želejveidīgo mošķi Blobiju. Scenārija autors ir pats Tartakovskis, kā arī Maikls Makkallers, kurš veidojis scenāriju citai veiksmīgai animācijai «Bēbis Boss».

Pagājušās nedēļas līdere - asa sižeta komiksu filma «Skudrcilvēks un Lapsene» («Ant-Man and the Wasp») ar 28,8 miljoniem numur 2.

Muskuļotā asa sižeta filmu aktiera Dveina Džonsona (Dwayne Johnson) jaunākais grāvējs «Debesskrāpis» (Skyscraper) startējis 3. vietā.

Anotācija: pašā augstākajā un tehnoloģiski sarežģītākajā pasaules debesskrāpī, ko tā iedzīvotāji iesaukuši par vertikālo pilsētu, izceļas plašs ugunsgrēks. Notikušajā tiek vainots bijušais FIB aģents Vils Sojers (Dveins Džonsons), kurš tagad nodarbojas ar drošības jautājumu risināšanu augstceltnēs un ir ieradies Ķīnā, lai novērtētu drošību šajā debesskrāpī. Izejas Vilam nav - ne no situācijas, ne no ēkas. Viņam jāatrod vainīgie un jāglābj sava ģimene, kurus apdraud strauji tuvojošās liesmas. Svarīga ir katra sekunde, un uzticēties viņš var tikai saviem spēkiem un zināšanām.

4. vietā animācijas filma «Lieliskie 2» (Incredibles 2), savukārt piedzīvojumu filma «Juras laikmeta pasaule: Kritusī karaliste» (Jurassic World: Fallen Kingdom) - numur 5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu