Deimons Olbārns: Adele jūtas nedroša par jauno albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu mūziķis Deimons Olbārns (Damon Albarn) nesenā intervijā sacījis, ka dziedātājas Adeles jaunais albums būšot «ļoti mērens» un izdabāšot visām gaumēm. Grupas «Blur» līderis piedalījās piecu dziesmu tapšanā. Domājams, ka ilgi gaidītais albums iznāks novembrī, taču izdošanas datums jau vairākas reizes ticis mainīts.

«Adele man lūdza strādāt kopā ar viņu, un es tam izbrīvēju laiku,» Olbārns sacīja avīzei «The Sun». «Es neesmu producents, tāpēc īsti nezinu, kas notiek. Vai viņa izmantos kaut ko no ierakstītā? Es šaubos. Bet tad jau redzēsim. Viņa ir ļoti nedroša. Bet viņai tādai nevajadzētu būt, viņa vēl ir ļoti jauna.»

Dziesmas jaunajam albumam ierakstījis producents «Danger Mouse», dziesmu autors Makss Mārtins, grupas «OneRepublic» dalībnieks Raiens Teders un kanādiešu mūziķis Tobijs Džeso jaunākais.

«Es dzirdēju dziesmu, kuru viņa ierakstīja ar manu draugu Braienu jeb Danger Mouse. Tā ir ļoti mērena,» piebilda Olbērns.

Taču britu dziedātājs Eds Šīrans jūlijā izteicās pozitīvi par gaidāmo albumu. «Es neesmu to dzirdējis, taču visi pārējie, kuri pie tā strādājuši, ir sajūsmā. Tas droši vien būs ļoti labs,» viņš teica intervijā radiostacijai «Capital FM».

Adeles iepriekšējais ieraksts «21» pārliecinoši sasniedzis desmitgades visvairāk pārdotā albuma statusu. Tas sasniedza mūzikas topu virsotnes vairāk nekā 30 valstīs, kā arī atnesa Adelei vairākas «Grammy» un BRIT balvas.

Lielbritānijā Adeles «21» ir simtgades visvairāk pārdotais albums. Lai arī tas iznāca jau 2011. gadā, Lielbritānijā šī gada pirmajos trīs mēnešos tika pārdoti 4,7 miljoni eksemplāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu