Šovakar Gacho «spridzinās» Daugavas koncertzālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šovakar, 11. septembrī plkst.20 Daugavas koncertzālē notiks Gacho koncerts, kas būs arī koncertzāles koncertu trešās sezonas noslēguma pasākums, informēja pasākuma rīkotāji. Sezonas noslēguma pasākumā bez Gacho koncertprogrammas «Sezonas noslēgums» varēs baudīt arī jaunā un talantīgā bundzinieka Kristera Hartmaņa meistarību.

Gacho ir viens no Latvijas elektroniskās mūzikas skatuves skaļākajiem vārdiem. Viņa izpildītās mūzikas žanru caurstrāvo hiphopa, elektroniskās mūzikas un pankroka elementi, kas kopā ar izpildītāja harismu viņa koncertiem piešķir milzu enerģijas lādiņu, kas uzlādē apmeklētājus.

Daugavas koncertzāle tika atklāta 2013. gada vasaras sākumā. Šovasar koncertzāle uzņēmusi gan ārzemju māksliniekus, gan festivālu «Rīgas ritmi». Uz koncertzāles skatuves šosezon kāpuši tādi mākslinieki kā Aija Andrejeva, Aminata, «Dagamba», «Dzelzs vilks» Igo, Intars Busulis un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu