«Origo Summer Stage» sezonas izskaņā - «Origo Folk» festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasaras kultūras aktivitāšu centrs «Origo Summer Stage» savu piekto sezonu ir svinējis ar daudz skaistiem muzikāliem notikumiem un šajā nedēļā to noslēgs ar divām kvalitatīvu bezmaksas koncertu dienām, ceturtdien tiks piedāvāts izbaudīt pasaules folkmūzikas skaņas, bet piektdien - iesākt pēdējo nedēļas nogali ar Madara Kalniņa trio, Katrīnes Lūkins un grupas «Astro’n’out» sniegtajiem mūzikas ritmiem, informē Madara Laicāne, tirdzniecības centra «Origo» sabiedrisko attiecību konsultante.

Stacijas laukumu pie t/c «Origo» šogad ir piepildījušas gan melodiskas džeza skaņas, gan aktīvs rokenrols, tāpat uz «Origo Summer Stage» skatuves ir bijusi iespēja ieskatīties šī gada nozīmīgāko festivālu - Pasaules Koru Olimpiādes, «Rīgas Ritmi», «Saulkrasti Jazz Festival», «Artissimo», «Rīgas Svētku» - programmā. Bezmaksas koncerti pie t/c «Origo» šovasar ir bijuši Rīgas- Eiropas kultūras galvaspilsētas 2014 - neatņemama sastāvdaļa.

28. augustā notiekošais divpadsmitais «Origo Folk» festivāls kā katru gadu Stacijas laukumā pulcēs dažādu paaudžu etno un folkmūzikas māksliniekus no Latvijas un ārvalstīm - jau sākot no 16:30 savus priekšnesumus sāks Tibetas mūki, tālāk skatītājus priecēs dejotāja no Spānijas, drumm’n’bass mūziķi no Šveices, perkusionisti no Gvinejas kopā ar pašmāju mūziķi Nilu Īli un Latvijas grupa «Elektrofolk». Savukārt «Origo Summer Stage» piektā sezona noslēgsies 29. augustā, kad Stacijas laukumā pie t/c «Origo» uzstāsies Eirovīzijas fināliste Katrīne Lūkins, Madara Kalniņa trio ar latviešu dziesmām virtuozā džeza aranžējumā, kā arī grupa «Astro’n’Out» ar visiem iemīļotām dziesmām un jauno singlu «Zilonis».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu