Masaļskim ielaisti četri vārti «Lada» zaudējumā «Avangard»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Toljati «Lada» ceturtdien regulārā čempionāta spēlē izbraukumā ar 1:6 (0:1, 0:5, 1:0) piedzīvoja zaudējumu Omskas «Avangard» vienībai.

Masaļskis līdz mača vidum pamanījās ielaist četrus vārtus, bet pēc tam viņu nomainīja Deniss Kostins, kurš turpmāko piecu minūšu laikā kapitulēja vēl divas reizes, bet atlikušās cīņas 25 minūtes ripu vārtos neielaida.

Ar diviem gūtiem vārtiem «Avangard» rindās izcēlās Sergejs Širokovs, bet pa vienai reizei ripu vārtos raidīja Nikolajs Lemtjugovs, Vladimirs Sobotka, Artūrs Lauta un Aleksandrs Perežogins. Savukārt «Lada» rindās goda vārtus guva Antons Šēnfelds.

Toljati vienībā par galvenā trenera palīgu strādā latviešu speciālists Artis Ābols.

Latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas «Admiral» komanda nenoturēja vadību un ar rezultātu 1:5 (1:0, 0:3, 0:2) savā laukumā kapitulēja pagājušās sezonas spēcīgākajai vienībai Sanktpēterburgas SKA.

Spēles rezultātu sestajā minūtē atklāja «Admiral» amerikāņu aizsargs Džonatans Blams un vadību mājinieki noturēja līdz pat pirmās trešdaļas beigām. Tomēr atlikušajās spēles 40 minūtēs SKA iemeta piecus bezatbildes vārtus, divreiz izceļoties Jevgēņijam Ketovam, bet pa reizei - Aleksandram Dergačovam, Vadimam Šipačovam un Antonam Burdasovam.

Līdz ar to «Admiral» pārtrauca trīs uzvaru sēriju.

Spēles trešie vārti tika gūti laikā, kad uz noraidīto soliņa atradās Bārtulis.

Mājinieku komandas kapteinis Bārtulis šoreiz laukumā pavadīja 21 minūti un 30 sekundes un reizi arī pretinieki nopelnīja divu minūšu noraidījumu pret viņu.

Citā mačā ceturtdien Habarovskas «Amur» ar 1:2 (0:2, 1:0, 0:0) piekāpās Maskavas «Spartak» komandai, kas pirms šī dueļa atradās pēdējā vietā visā līgā un bija cietusi sešus zaudējumus pēc kārtas. Tagad «Amur» var gatavoties sestdien gaidāmajai spēlei ar Latvijas komandu Rīgas «Dinamo», kura ceturtdien ar 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) piekāpās Novosibirskas «Sibirj» hokejistiem.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā līdere ar 17 punktiem septiņās cīņās ir Maskavas CSKA, bet SKA pēc neveiksmīgā sezonas ievada ar 13 punktiem astoņos dueļos jau pakāpusies uz otro pozīciju.

Tikmēr Rīgas «Dinamo» ar 11 punktiem ieņem septīto vietu.

Savukārt Austrumu konferencē vadību pārņēmusi «Avangard», kam 18 punkti astoņās spēlēs. Par punktu mazāk septiņos dueļos ir Jekaterinburgas «Avtomobilist» komandai, bet «Admiral» ar 12 punktiem joprojām ierindojas ceturtajā vietā. Tikmēr «Lada» ar septiņiem punktiem astoņās spēlēs ieņem 12.vietu 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu