Pasaules TOP sportistu «Ice Bucket Challenge»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Sociālais trakums, akcija «Ice Bucket Challenge» jau ilgāku laiku ir pārņēmusi visu pasauli. Aktieri, mūziķi, biznesmeņi, politiķi, sportisti un citu nozaru pārstāvji sev uz galvas uzlej ledusaukstu ūdeni, tālāk uz līdzīgu rīcību nominējot trīs citus cilvēkus, kuriem atbilde jāsniedz 24 stundu laikā. Esam apkopojuši pasaulē populāru sportistu «Ice Bucket Challenge».

 
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

NBA zvaigzne Lebrons Džeimss

Viens no šā brīža pasaules labākajiem basketbolistiem Lebrons Džeimss, kas šajā vasarā atgriezās komandā, kurā sāka savu karjeru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Klīvlendas «Cavaliers», ledus spaiņa dušu pieņēma, atrazdamies uz jahtas. 29 gadus vecais Džeimss nekautrējās nominēt ASV prezidentu Baraku Obamu.

 
Novāks Džokovičs
Novāks Džokovičs Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Tenisa zvaigzne Novāks Džokovičs

Šā brīža pasaules pirmā rakete jeb labākais tenisists serbs Novāks Džokovičs pirms ledus spaiņa dušas sevi noskaņoja ar populāro grupas «Vanilla Ice» skaņdarbu «Ice Ice Baby». Viņš tālāk nominēja kolorīto Austrijas dziedātāju Končitu Vurstu, kas kļuva par Eirovīzijas uzvarētāju, populāro aktieri Rovanu Atkinsonu (Mr. Bean) un basketbola leģendu Maiklu Džordanu.

 
Pernels Karls Subans
Pernels Karls Subans Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

NHL aizsargs Pernels Karls Subans

Oriģināli ledusauksta ūdens dušu pieņēmis viens no vislabāk pelnošajiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizsargiem Pernels Karls Subans, kurš pārstāv Monreālas «Canadiens» vienību. 25 gadus vecais Subans ar smagās mašīnas palīdzību sev virsū uzlēja vairākus kubikmetrus aukstā ūdens.

 
Ana Ivanoviča
Ana Ivanoviča Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Tenisiste Ana Ivanoviča

Kādreizējā pasaules WTA ranga līdere Ana Ivanoviča no Serbijas «Ice Bucket Challenge» nominēja 17 «Grand Slma» čempiontitulu īpašnieku Rodžeru Federeru, amerikāņu tenisa zvaigzni Serēnu Viljamsu un vienu no Vācijas futbola valstsvienības līderiem Bastianu Švainštaigeru.

 
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Futbola zvaigzne Lionels Mesi

Viens no pēdējo gadu pasaules labākajiem futbolistiem argentīnietis Lionels Mesi nominējis savus tautiešus Serhio Aguero no Mančestras «City» vienības, Esekjelu Laveci un spāņu futbolistu Alvaro Vaskesu, kurš ar Mesi pārstāv «Barcelona» komandu.

 
Deivids Bekhems
Deivids Bekhems Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Anglijas futbola zvaigzne Deivids Bekhems

Kādreizējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Deivids Bekhems izcēlies ar ļoti skaļām nominācijām. Viņš «Ice Bucket Challenge» nominēja leģendāros basketbolistus Maiklu Džordanu, Maģisko Džonsonu un populāro Holivudas aktieri Leonardo di Kaprio.

 
Lindsija Vona
Lindsija Vona Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Lindsija Vona

Viena no pasaules labākajām kalnu slēpotājām amerikāniete Lindsija Vona skaistas ainavas fonā sevi ar ledusaukstu ūdeni aplēja, nominējot slaveno Krievijas tenisisti Mariju Šarapovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu