Foto: Aktrise Haidena Panetjēra arī pēdējos grūtniecības mēnešos ir seksīga (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Apmeklējot «Emmy» balvu pasniegšanas ceremoniju, aktrise Haidena Panetjēra ne tikai izskatījās seksīga savā sudraba krāsas kleitā, bet izpļāpājās, ka gaida meitu.

Aktrise Haidena Panetjēra nespēja slēpt sajūsmu par savu gaidāmo bērnu un, saņemot jautājumu, kas īsti aktrisei ir gaidāms, atklāja, ka tā būs meitiņa un viņa nespēj sagaidīt, kad viņas lielais vēders pārvērtīsies par mazu bērniņu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise un viņas mīļotais, bokseris Vladimirs Kļičko joprojām nav izvēlējušies meitiņai vārdu, jo saprot, ka ikviens vārds bērnam līdzi nes dažādas rakstura iezīmes, tāpēc ļoti rūpīgi ir jāizvēlas, kā nosaukt bērnu.

Haidena «Emmy» balvas pasniegšanā bija izvēlējusies lielisku kleitu, tērps nosedza vēderu un izcēla aktrises lielās krūtis un lielisko kakla līniju.

Foto: TT NYHETSBYRN

Sieviete uz sarkanā paklāja staroja un nebeidza atkārtot, ka arī sieviete stāvoklī joprojām turpina būt sieviete, turklāt sievietēm patīk pucēties un izskatīties iekārojamām.

Foto: TT NYHETSBYRN





Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu