Izbrauciens Nordšleifē gandrīz beidzas ar iespaidīgu avāriju (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Daudzu benzīngalvu sapnis ir kaut reizi mūžā nobraukt slavenās Nirburgringas Nordšleifes 20 kilometrus.

Būtībā šāda iespēja tiek nodrošināta ikvienam, kam ir interese; ir nepieciešama tikai apņemšanās un atkarībā no tā, vai ir savs auto vai ne, zināms naudas daudzums.

Vislētāk Nordšleifes izmēģināšana izmaksā tad, ja ir savs auto, - sākot ar 27 eiro. Samaksā, paņem caurlaidi un uz savu atbildību dodies par zaļo elli dēvētajā leģendārajā trasē. Tieši šo variantu reiz (spriežot pēc Youtube ievietotā video, salīdzinoši nesen) izvēlējās trīs briti ar Subaru Impreza.

Kā redzams zemāk pievienotajā video, braucēji ir diezgan naski, brauc ātri, pārliecinoši, vienu pēc otra aiz muguras atstāj citus Nordšleifes tūristus. Izskatās pēc ideālas izklaides jaukā augusta dienā, tiesa, līdz brīdim, kad trasē parādās dzeltenie karogi un priekšā braucošie auto strauji samazina ātrumu. Šajā brīdī tempu uzņēmušajiem Subaru atliek vairs tikai divas iespējas - sāpīgi avarēt vai darīt visu iespējamo, tai skaitā nobraukt no trases asfaltētās daļas, lai izvairītos no sadursmes.

Nervus kutinošā incidenta iznākums ir redzams zemāk pievienotajā Youtube video.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu