Iepazīsti skaistuma konkursa «Mrs Top of the World» Latvijas pārstāvi Marinu Grosu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkurss «Mrs. Top of the World», kuru rīko skaistuma konkursu rīkotāji Kristīne Lindenblate un Mainots Vecvagars, šogad atradis jaunu mājvietu – Turciju. Konkursā piedalīsies sievietes, sākot ar divdesmit sešiem gadiem, un pārstāvēs teju visas pasaules valstis. «Mrs. Top of the World» norisināsies Turcijā no 13. līdz 18. novembrim. Tev ir iespēja pirmajam iepazīt Latvijas pārstāvi Marinu Grosu!

Kā izlēmi piedalīties skaistuma konkursā «Mrs Top of the World»?

Mēs visi dzīvojam tikai vienreiz… Apzinos, ka no dzīves jāņem viss, ko tā sniedz! Tāpēc, tiklīdz radās iespēja, nedomāju un piekritu. Jau pirms došanās uz Turciju konkurss man ir kaut kas jauns, interesants un emocijām bagāts piedzīvojums.

Ko tu ceri iegūt no dalības konkursā?

Esmu jau ieguvusi to, ko jebkura sieviete varētu vēlēties iegūt, – es pārstāvu savu valsti starptautiskā konkursā.

Nebaida, ka konkurss notiks citā valstī, ne Latvijā?

Nebaida, man ļoti patīk ceļot, šī būs lieliska iespēja apvienot jaunas zemes iepazīšanu ar dalību konkursā. Dievinu atklāt citu valstu kultūras un tradīcijas.

Zinu, ka tu kādreiz esi strādājusi kā modele, bet skaistuma konkursā piedalies pirmo reizi, ko par dalību saka tava ģimene?

Visiem ir liels prieks par mani. Viņi mani iedrošina, un jūtu lielu atbalstu, kurš man šobrīd ir tik ļoti vajadzīgs visā sagatavošanās procesā. Atbalsts stiprina, rada pārliecību, cīņas sparu un pastiprina ticību sev.

Kas tavuprāt ir skaistums?

Skaists cilvēks ir cilvēks, kurš ir harmonijā ar sevi, jo, esot mierā ar to, kas esi, kā izskaties, savām iekšējām vērtībām, tu spēj to visu izstarot uz āru, un cilvēki to pamana.

Kā tu domā, skaistums dzīvē palīdz vai tieši otrādi - traucē?

Tas atkarīgs no tā, kā sieviete prot izmantot savus ārējos dotumus. Tas spēj gan pievilkt, gan atgrūst. Viss slēpjas cilvēkā, tajā, kā viņš to izmanto un pasniedz citiem.

Tev nešķiet, ka mūsdienās cilvēki pārāk aizraujas ar ārējā veidola spodrināšanu un aizmirst iekšējās vērtības?

Diemžēl tā tas ir. Sievietes ir ļoti aizrāvušās ar sava ārējā veidola spodrināšanu, dzenas pakaļ jaunākajām tendencēm un nereti aizmirst pilnveidot savu iekšējo pasauli.

Kādā jomā pati darbojies – kā pelni iztiku?

Mans darbs ir cieši saistīts ar skaistumkopšanu.


Raksturo sevi piecos vārdos!

Dzīvespriecīga, mērķtiecīga, pedante, sirsnīga, komunikabla.

Trakākā lieta, ko jebkad esi darījusi?

Tā ir piedalīšanās konkursā «Mrs Top of the World».

Kāds ir tavs dzīves moto?

Ņem no dzīves visu, ko tā sniedz, un nekad nenožēlo izdarīto!


Kas ir tavi dzīves varoņi?

Man tādu nav! Katram ir jābūt pašam savam dzīves varonim, jābūt īpašam, jāpaveic lielas lietas, ne jājūsmo par citu cilvēku izdarīto!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu