Rodrigezs slavē Lēdijas Gāgas aktiermākslu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 29.augustā, uz Latvijas lielajiem ekrāniem iznāk režisora, scenārista un producenta Roberta Rodrigeza («Desperado», «No krēslas līdz rītausmai», «Mačete» u.c.) jaunākā filma «Grēku pilsēta: Liktenīgā sieviete» («Sin City: A Dame To Kill For»). Pirmā «Grēku pilsēta», kas uz lielajiem ekrāniem iznāca 2005.gadā, izpelnījusies kulta filmas statusu gluži tāpat kā Frenka Millera grafiskā novele, uz kuras motīviem kinolente ir balstīta. Pilsētas nosaukuma trāpīgais atvasinājums (angliski «Basin city»/«Sin City) ļoti labi raksturo tās atmosfēru un iedzīvotājus – tur valda nežēlīgi likumi, noziedzība un korupcija. Arī «Grēku pilsētas» otrajā daļā tiek apvienots izcilu aktieru ansamblis - Džesika Alba, Rosario Dousone, Mikijs Rurks, Brūss Viliss, Eva Grīna, Džošs Brolins, Džozefs Gordons-Levits un dziedātāja Lēdija Gāga (Lady Gaga).

Intervijā TV kanālam «E!» režisors atzinis, ka viņu apbūris popzvaigznes Lēdijas Gāgas aktrises talants. Lēdijas Gāgas īstais vārds ir Stefānija Džoanna Andželīna Germanota (Stefani Joanne Angelina Germanotta), un viņa ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu autore un mūziķe, kuras ieraksti pārdoti miljonos eksemplāru un kura saņēmusi vairākas prestižas godalgas. Jāpiebilst, ka abi mākslinieki jau sadarbojušies iepriekš, proti, Lēdija Gāga redzama epizodiskā lomā kulta filmas «Mačete» otrajā daļā.

«Kamera gluži vienkārši mīl Lēdiju Gāgu, tāpēc es darīju visu, kas ir manos spēkos, lai popzvaigzne piedalītos jaunajā «Grēku pilsētas» filmā. Viņa ir izcila aktrise, viņai piemīt talants, šarms un arī disciplīna, kas nav mazsvarīgi. Uzreiz var pamanīt, ka pirms mūziķes karjeras un slavas, ko tā nesusi, viņa ir apguvusi aktiermākslu,» Lēdijas Gāgas talantu intervijā apjūsmo Roberts Rodrigezs. «Viņa uz filmēšanas laukumu pat atveda vairākas savas parūkas!» piebilst režisors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu