Piecdesmit piecus gadus vecais aktieris Hjū Grants jau ceturto reizi kļūs par tēvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Presē izskanējušas ziņas, ka aktieris Hjū Grants un viņa mīļotā sieviete Anna kļūs par vecākiem. Šis aktierim būs jau ceturtais bērns, kurš dzims ārlaulības sakara rezultātā.

Aktierim Hjū Grantam ir jau trīs bērni, kaut gan aktieris ne reizi nav bijis precējies un pat nav apsvēris domu apprecēt kādu no savu bērnu mātēm.

2011.gadā Hjū pirmo reizi kļuva par tēvu, aktrise Tinglana Honga viņam dāvināja meitu un jau pēc gada aplaimoja aktieri ar dēlu.

Par spīti tam, ka aktieris nekad nav sapņojis par bērniem un ģimeni, pirmās meitas dzimšana bija liels un nozīmīgs notikums viņa dzīvē.

Pat otrā bērna dzimšana nelika aktierim apprecēt sievieti, bet mudināja iegādāties viņai un bērniem māju, automašīnu un maksāt pieklājīgus alimentus, lai bērniem nekā netrūktu.

2012. gadā aktierim piedzima arī trešais dēls no žurnālistes Annas, kurai arī mākslinieks iegādājās māju, automašīnu un maksā paprāvu summu uzturnaudas. Nu Anna aktierim dāvās vēl arī ceturto bērnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu