Nosauktas desmit pelnošākās TV aktrises

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Biznesa žurnāls «Forbes» apkopojis datus par vislabāk atalgotajām televīzijas aktrisēm, un jau ceturto gadu pēc kārtas par vislabāk atalgoto televīzijas aktrisi tas atzinis kolumbieti Sofiju Vergaru. Tiesa, 1. vieta viņai šogad jādala ar vēl kādu aktrisi. Kuru? Lūk, top10 pelnošākās TV aktrises.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

10. Tīna Feja

Savulaik komēdijseriāla «30 Rock» idejas autore un aktrise Tīna Feja (Tina Fey), ar jauno seriālu «Unbreakable Kimmy Schmidt» nopelnījusi $ 6,5 miljonus.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

9. Patrīcija Hītone

«Everybody Loves Raymond» zvaigzne Patrīcija Hītone ar jauno seriālu «The Middle» nopelnījusi 7 miljonus.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

8. Kerija Vašingtone

8. vietā ar 7 miljoniem seriāla «Skandāls» («Scandal») zvaigzne Kerija Vašingtone (Kerry Washington).

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

7. Mindija Kalinga

Romantiskais komēdijseriāls «Mindijas projekts» («The Mindys Project») jau paspējis iekarot daudzu cilvēku sirdis. Mindija Kalinga (viņa ir seriāla idejas autore un producente) un viņas tēlotā varone ne tuvu neatbilst vispārpieņemtajiem mūsdienu skaistuma etaloniem - viņai ir sievišķīgi kuplas formas un diezgan dīvains ģērbšanās stils. Taču viņa ir tieša, spontāna un īsta!

7. vieta un 9 miljoni.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

6. Eimija Pēlere

«Parks & Recreation» komiķe Eimija Pēlere nopelnījusi 10,5 miljonus.

Foto: REUTERS/ScanPix



 
Foto: REUTERS/ScanPix

5. Džuliana Margulisa

5. vietu ieņem seriāla «The Good Wife» («Labā sieva») galvenās lomas atveidotāja Džuliana Margulisa (Julianna Margulies). 10,5 miljoni.

Foto: REUTERS/ScanPix



 
Foto: REUTERS/ScanPix

4. Mariška Hargiteja

4. vietā ierindojas 51 gadu vecā «Emmy» laureāte Mariška Hargiteja (Mariska Hargitay), kura tēlo policijas seriālā «Law and Order: Special Victims Unit» («Likums un kārtība: Īpašās izmeklēšanas vienība»). Viņa pēdējo 12 mēnešu laikā nopelnījusi 11 miljonus dolāru.

Foto: AP
 
Foto: REUTERS/ScanPix

3. Elena Pompeo

Elena Pompeo no seriālā «Grey's Anatomy» («Grejas anatomija») nopelnījusi 11,5 miljonus.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

2. Džūlija Bovena

2. vietā komēdijseriāla «Modern Family» («Amerikāņu ģimenīte») aktrise Džūlija Bovena (Julie Bowen). Viņas kontā 12 miljoni dolāru.

Foto: AP/Scanpix



 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

1. Sofija Vergara un Keilija Kuko

Biznesa žurnāls «Forbes» ceturto gadu pēc kārtas par vislabāk atalgoto televīzijas aktrisi atzinis kolumbieti Sofiju Vergaru. Vergara nopelna 325 000 ASV dolāru (247 000 eiro) par katru komēdijseriāla «Modern Family» («Amerikāņu ģimenīte») sēriju. Viņas kopējie ieņēmumi pēdējā gada laikā sasniedz 28,5 miljonus dolāru. ««Amerikāņu ģimenītes» zvaigzne 43 gadu vecumā turpina savu veiksmes gājienu, kam lielā mērā jāpateicas viņas ķērienam biznesā,» norāda «Forbes». Vergara filmējas ne tikai televīzijas seriālos, bet arī atspirdzinošo dzērienu, kosmētikas un apģērba zīmolu reklāmās. Viņa dibinājusi menedžmenta un mārketinga kompāniju «Latin World Entertainment».

1. vieta Vergarai jādala ar blondo skaistuli Keiliju Kuko. Viņa savos 29 gados ir viena no jaunākajām šajā sarakstā. Viņa par vienu «The Big Bang Theory» sēriju nopelna aptuveni vienu miljonu dolāru.

Foto: Reuters/AP/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu