Noklausies repera Ozola 2001. gada izlasi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties albuma «Atpakaļ nākotnē» izdošanai, hiphopa mākslinieks Ozols publicē īpašu dziesmu izlasi no 2001. gadā izdotā debijas albuma «Cieņa un mīlestība». Izlasē iekļautas tādas dziesmas kā «Rajons», «Cīņa» un «Neko 2005», kas spilgti iezīmē otrā gadu tūkstoša sākuma tendences pašmāju hiphopā un atsauc atmiņā tā laika hiphopa kultūras notikumus un iesaistītās personas.

2001.gadā izdotajā Ozola debijas albuma «Cieņa un mīlestība» tapšanā piedalījušies daudzi labi zināmi izpildītāji - Arstarulsmirus (ex. Gustavo), Kurts, Žaks, Džuzepe, R-Viss, Jurgstulajstus (ex. Čižiks), Uldis Cīrulis (Dj Monsta) un Kristaps Krievs jeb Dj Krii u.c.

Izlase ir priekšvēstnesis oktobrī gaidāmajam piektajam Ozola studijas albumam «Atpakaļ nākotnē», kuru ar savu rokrakstu papildinājuši tādi jaunās paaudzes urbānās mūzikas producenti kā NiklāvZ, Kodek, Oriole u.c. Savukārt jau septembra beigās sagaidāms videoklips dziesmai «Super Haips» no topošā albuma.

Izlase «Cieņa un mīlestība» pieejama Spotify, Deezer, Bandacamp, Apple music un citur. Vairāk informācijas par albumu «Atpakaļ nākotnē» sekos.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols savas radošās darbības laikā piedalījies tādos projektos kā «Fact» un «Rool Makaz», savu solokarjeru sācis aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu «Neko 2005» (2000.), pēc kura sekoja debijas albums «Cieņa un mīlestība» (2001.), «Augstāk, tālāk, stiprāk» (2002.), «Dūzis» (2003.) un 2009. gadā izdotais albums «Neatkarība».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu