LMT Autosporta Akadēmijas rallija komanda maina sastāvu - Feldmani aizstās Blūms

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: motorsunsports.lv

2014. gada sākumā tika prezentēta «LMT Autosporta Akadēmijas» rallija komanda, kuras sastāvā Latvijas rallija čempionāta posmos startēja divas ekipāžas - Ralfs Sirmacis/Māris Kulšs un Kristaps Feldmanis/Andris Velme. Taču «Kurzemes» rallijā, kas notiks 29.-30. augustā Liepājas apkaimē, «LMT Autosporta Akadēmijas» sastāvs būs mainīts – līdzās R. Sirmača/M. Kulša ekipāžai komandā startēs Emīls Blūms ar stūrmani Reini Vilsonu.

«LMT Autosporta Akadēmijas» rallija komandu turpmāk vairs nepārstāvēs K. Feldmanis. Ņemot vērā, ka aizvadītās sacīkstes sportistam nesušas daudz pārbaudījumus un ne vienmēr izrādījušās tik veiksmīgas kā cerēts, K.Feldmanis ar «LMT Autosporta akadēmiju» vienojušies - sportists šī gada rallija sezonu komandas sastāvā vairs neturpinās.

«Biju uzstādījis sev mērķi kļūt par 2014. gada Latvijas rallija čempionu R2 klasē. Taču sezona neizrādījās tik veiksmīga, kā cerēts. Gandrīz katrās sacīkstēs atgadījās dažādas neparedzētas novirzes no plāna, tāpēc kopā ar komandas vadību pieņēmām lēmumu, ka šajā sezonā komandas sastāvā vairs nebraukšu. Neraugoties uz šādu lēmumu, esmu pateicīgs «LMT Autosporta Akadēmijas» komandai par doto iespēju un ticību maniem spēkiem! Šī gada laikā esmu guvis lielisku pieredzi, kura turpmāk ļoti noderēs,» stāsta K. Feldmanis.

«LMT Autosporta Akadēmijas» vadītājs Dainars Dambergs: «Kristaps ir ļoti talantīgs un mērķtiecīgs jaunietis. Jau šīs sezonas laikā mēs redzējām, kā ir augušas viņa braukšanas prasmes un palielinājies ātrums. Taču līdzās šim progresam sportists piedzīvoja arī dažādu neveiksmju sēriju, ko sportistam neizdevās apturēt. Kristapu gaida liels darbs – viņam ir jāizvērtē pozitīvais un negatīvais no katras sacīkstes, lai saprastu, kāpēc šī neveiksmju sērija tā arī nebeidzās. Jaunajam rallija talantam viss vēl ir priekšā, viņš ir azartisks un mērķtiecīgs, un, iespējams, nākamajā sezonā šis sportists jau atkal būs trasē ar jaunu cīņas sparu un sasniegs veiksmīgus rezultātus! Mēs joprojām ticam K.Feldmaņa spēkiem un ceram, ka jau nākamajā sezonā viņš atgriezīsies «LMT Autosporta Akadēmijas» rallija komandā.

Savukārt Emīla Blūma sniegums līdz šim ir ievērojami progresējis un sportists ir pierādījis, ka var būt nopietns konkurents. Esmu priecīgs, ka Emīls ir piekritis mūsu piedāvājumam startēt «LMT Autosporta Akadēmijas» sastāvā, jo spēs nodrošināt tik ļoti nepieciešamo pozitīvo konkurenci R. Sirmača ekipāžai. Esmu drošs, ka Emīls darīs visu, lai neliktu viņā vilties», uzskata Dainars Dambergs.

Jau nākamajā Latvijas rallija čempionāta posmā, rallijā Kurzeme, līdzās šī brīža LRČ R2 klases līderim R. Sirmacim, «LMT Autosporta Akadēmiju» pārstāvēs 2012. gada projekta «OKartes Autosporta Akadēmija» galvenās balvas ieguvējs Emīls Blūms.

«Vēlos pateikt lielu paldies «LMT Autosporta Akadēmijas» vadītājam D.Dambergam, kurš piedāvāja iespēju startēt komandā. Komandas sastāvs man ir zināms, jo kopā aizvadījām visu 2013. gada sezonu un man ļoti patīk pozitīvā atmosfēra, kas šeit valda sacīkšu laikā. Tāpat esmu pilnīgi drošs, ka startējot «LMT Autosporta Akadēmijā», man vienmēr būs kam prasīt padomu, ja tāds būs nepieciešams, jo šeit darbojas ļoti pieredzējuši cilvēki. Es būtu turpinājis braukt LRČ arī tad, ja šāds piedāvājums man nebūtu izteikts, bet, pats par sevi saprotams, ka startēt komandā ir daudz vieglāk nekā individuāli. Šis piedāvājums man ir devis lielu papildu motivāciju kārtīgi sagatavoties «Kurzemes» rallijam, lai es varētu attaisnot uz mani liktās cerības,» komentē E. Blūms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu