Šeila ceļojumu plāno pēc benzīntanku izvietojuma (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Šajā pavasarī laulības ostā iestūrēja modes dizainere Šeila un viņas mīļotais Jānis Vanags. Diemžēl pēc kāzām medusmēneša nebija, pāris kopīgā atpūtas braucienā devās tikai tagad, vasaras beigās.

Kā informē izdevums «Privātā Dzīve», modes dizainere Šeila un viņas mīļotais Jānis Vanags nebija devušies medusmēnesī, tāpēc vasaras beigās izlēma doties kopīgā ceļojumā, braukt tik tālu, cik budžets atļauj.

Aprēķinot budžeta iespējas, pāris izlēma doties uz Karpatu kalniem, Šeila kalnos nebija bijusi vairāk nekā divdesmit piecus gadus, savukārt Jānis nekad nebija bijis Ukrainā.

Tuvinieki nebija sajūsmā, uzzinot, ka pāris ir nolēmis doties uz kara plosīto Ukrainu, bet nespēja mainīt pāra lēmumu.

Lai izdomātu, kurp tieši doties, kārtīgi tika pētīta karte, jo ceļojumu veidoja pēc benzīntanku izvietojuma, jo to ir ļoti maz Ukrainā, bet, braucot ar automašīnu, ir būtiski nepalikt kaut kur uz ceļa.

Beigu beigās Šeila lēma par labu šādam maršrutam: Ļvova, Ivanofrankovska un Jareče.

Vērojot karti, pāris bija drošs, ka visu ceļojumu pavadīs uz jaukas šosejas, beigu beigās šoseja bija viens bedru un grāvju lauks, ceļu tā stāvokļa dēļ neizmantoja fūres, tās izvēlējās braukt pāri pļavām.

Ukrainā nebija iespējams iegādāties normālu ūdeni, tikai ļoti spēcīgi gāzētu minerālūdeni, par svaigiem augļiem un dārzeņiem pat nerunājot.

Kad pārim apnika Ukrainas daba, viņi devās uz Rumāniju, kur bija iespēja gan baudīt augļus, gan braukt pa skaistiem, sakoptiem ceļiem.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu