Rīgas «Dinamo» sāk pašu organizēto «LDz» kausa izcīņu (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rīgas «Dinamo» ar spēli pret Minskas vienību «Dinamo» no Baltkrievijas šodien «Arēnā Rīga» sāks dalību «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņā, kas norisināsies jau sesto gadu. Mačs sāksies pl. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālos TV6 un TV5.

Turnīrs «Arēnā Rīga» risināsies 26. līdz 30. augustam. Bez jau minētajām divām komandām piedalīsies arī Jāņa Sprukta pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv» un Kazaņas «Ak Bars», kuras savā starpā spēkiem mērosies šodien plkst. 15.30.

Līdz šim «Dinamo» komanda gatavošanās ciklā jaunajai sezonai aizvadījusi septiņas pārbaudes spēles, kurās izcīnītas trīs uzvaras.

Uz «Arēnas Rīga» ledus «Dinamo» komandas formā atkal varēs ieraudzīt vārtsargu Edgaru Masaļski, uzbrucēju Miķeļi Rēdlihu, kā arī citus hokejistus, kuriem šī būs pirmā priekšā stādīšanās plašākai publikai.

Paredzams, ka debiju Latvijas vienībā piedzīvos uz pārbaudes laiku uzaicinātais slovāku aizsargs Milans Jurčina, kurš karjeras laikā aizvadījis 451 spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā, pārstāvot četrus dažādus klubus.

Nākamo spēli Rīgas «Dinamo» aizvadīs trešdien, kad jātiekas ar divkārtējo Gagarina kausa ieguvēju Kazaņas «Ak Bars». Tās pašas dienas pirmajā mačā «Lokomotiv» spēlēs pret Minskas «Dinamo».

Pēc «Latvijas Dzelzceļa kausa» Rīgas vienībai pārbaudes spēles vairs nav paredzētas. Jaunā sezona Arta Ābola vadītajai komandai sāksies 6. septembrī «Arēnā Rīga» ar maču pret Minskas «Dinamo».

Biļetes uz «Latvijas Dzelzceļa kausa» spēlēm nopērkamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās un internetā – www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu