Oulu Universitāte samazina 122 darbavietas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: umsl.edu

Oulu Universitāte Somijā ir paziņojusi, ka šogad atlaidīs 122 darbiniekus, ieskaitot pasniedzējus, pētniekus, kā arī atbalsta personālu, ziņo Somijas sabiedriskā raidorganizācija YLE.

Darbinieku atlaišana tiek veikta kā izdevumu samazināšanas pasākums, un, ir apstiprināta universitātes vadības sarunās ar darbinieku pārstāvjiem.

Daļa no 122 darbiniekiem aizies pensijā, bet daļa ir personāls, kurš netiks aizstāts, kad viņu līgumi izbeigsies. Daļa jau ir pametusi universitāti.

Oulu Universitātes cilvēkresursu nodaļas direktore Līsa Rosi norāda, ka pēc darbinieku atlaišanas notiks daži pārkārtojumi.

«Pasniedzējiem un pētniekiem nāksies pārkārtot savas aktivitātes,» teica Rosi. «Mēs, piemēram, domājam par jaunām pasniegšanas metodēm. Atbalsta personāla darbs ir jāpadara efektīvāks, iekļaujot vairāk datortehnoloģijas. Darbības efektivitātei ir jāpalielinās,» viņa sacīja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu