Denijs Boils uzņems filmas «Trainspotting» turpinājumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu kinorežisors Denijs Boils uzņems turpinājumu 1996. gada kinolentei «Trainspotting» («Vilcienvakte»), vēsta britu laikraksts «The Guardian». Kinolenti plānots izlaist nākamgad - tieši 20 gadus pēc oriģinālās filmas iznākšanas.

Filma bija balstīta uz rakstnieka Ērvina Velša romānu «Trainspotting» par heroīna lietotājiem Edinburgā. Kinolentē, kas regulāri ierindota labāko britu filmu sarakstu pirmajās vietās, savu pirmo nozīmīgo lomu spēlēja aktieris Jūens Makgregors.

Pārējās svarīgākās lomas bija uzticētas Roberta Kārlailam, Jūenam Bremneram un Džonijam Lī Milleram.

«Visi četri galveno lomu tēlotāji ir gatavi to darīt,» Boils paziņoja Teluraidas kinofestivālā. «Tagad tikai jāatrod laiks, kad viņu visu darba grafiki to atļauj. Tas ir sarežģīti, jo divi no viņiem filmējas amerikāņu seriālos.»

Millers spēlē Šerloku Holmsu seriālā «Elementary» («Elementāri»), savukārt Kārlails filmējas fantāzijas seriālā «Once Upon A Time» («Reiz sensenos laikos»).

Pirms diviem gadiem Boils atklāja, ka 1996. gada oriģinālās filmas scenārists Džons Hodžs gatavojot jaunu scenāriju. Tas būs balstīts uz Velša 2002. gadā izdoto turpinājumu «Porno».

Teluraidas festivālā ar labām atsauksmēm tika uzņemta Boila jaunākā kinolente «Steve Jobs» par ASV tehnoloģiju giganta «Apple» dibinātāju Stīvu Džobsu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu