Mācies internetā un kļūsi par kvalificētu profesionāli!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēlies iegūt kvalitatīvu profesionālu izglītību, bet nav laika, lai apmeklētu skolu ik dienas. Piesakies mācībām Latvijas Tālmācības profesionālajā centrā un saņem iespēju iegūt 2. vai 3. līmeņa profesionālo kvalifikācijas izglītību mācoties mūsdienīgi - tālmācībā! Mēs Tev piedāvājam unikālu iespēju mācoties tālmācībā apgūt tādas profesijas kā programmētājs, multimediju dizaineris, florists, aukle un sociālais audzinātājs.

Latvijas Tālmācības profesionālais centrs

Kā mācīties Latvijas Tālmācības profesionālajā centrā?

Mācoties LTPC iegūsti profesiju no 6 līdz 18 mēnešu laikā! Turklāt, mācies sev ērtā laikā un tempā no jebkuras vietas pasaulē! Latvijas Tālmācības profesionālais centrs ir paredzēts ikvienam kam savā ikdienā nav laika, lai mācītos skolā vai klātienes kursos. Vidusskolas absolventi, māmiņas, ārvalstīs dzīvojošie, strādājošie, kuriem vajadzīga kvalifikācija vai tie, kas vēlas pārkvalificēties, lai no jauna pieteiktu sevi darba tirgum! Tev ir vēlme, bet nav laika? Tu strādā, bet nav atbilstošas kvalifikācijas? Esi laipni aicināts mācīties LTPC – tālmācībā! Tavu mācību procesu mēs atbalstīsim ar īpaši veidotu mācību eVidi, katram priekšmetam izveidotu un kodolīgu mācību materiālu, kuru Tu varēsi lasīt arī mobilajās ierīcēs, kā arī ar klātienes nodarbībām- lekcijām, kuru laikā pedagogs praktiķis Tev palīdzēs sevi pārbaudīt praktiskās darbībās!

Iepazīsties ar katru no Latvijas Tālmācības profesionālā centra programmām plašāk:

Multimediju dizains. Iegūstamā kvalifikācija: Multimediju dizaina speciālists

Multimediju dizains

Digitālajā laikmetā nevienu nepārsteigsi ar skaļu radio vai TV reklāmu, taču apvienojot audiovizuālās mākslas ar grafisko dizainu, tam pievienojot nelielu daļu klasiskās mākslas un dizaina vērtības, esam ieguvuši Multimediju dizainu. Kā jau noprotams, tad multimediju dizaineris nav cilvēks, kas tikai veidos bukletus uzņēmuma grafiskās apstrādes programmās vai montēs caurām dienām uzņēmuma video rullīšus. Multimediju dizaineris apvieno redzamo ar dzirdamo, taustāmo ar jūtamo. Ne par velti 21.gs tiek dēvēts par digitalizācijas laikmetu, ne tikai cilvēku ikdiena ir vairāk saistīta ar digitālajām tehnoloģijām, bet arī reklāma arvien vairāk pārvietojas no TV un radioaparātiem uz monitoriem, planšetdatoru un telefonu ekrāniem. Kāpēc gan šajā, tik ļoti steidzīgajā un elektroniskajā laikmetā izmantot vairāku cilvēku pakalpojumus, ja lielu daļu spēj paveikt viens? Kļūsti par multimediju dizaineri, apgūsti grafisko dizainu lietojot datorprogrammas Adobe Photoshop un Illustrator, sāc animēt ar datorprogrammas Blender palīdzību, pievieno un rediģē reklāmai domāto audio celiņu ar Audacity palīdzību un bez problēmām ievieto visu uzņēmuma mājaslapā rakstot, izmantojot, iegūtas zināšanas tīmekļa vietnes programmēšanā. Vai tas izklausās aizraujoši? Ja vēlies radīt uzņēmumu korporatīvo identitāti, ja pasauli redzi pikseļos un lasīt vēlies nevis burtus, bet HTML un CSS kodu, tad LTPC ir īstā vieta TEV!

Programmēšana. Iegūstamā kvalifikācija: Programmēšanas tehniķis

Programmēšana

Programmētājs ir šī brīža viens no pieprasītākajiem speciālistiem gan Latvijā, gan pasaulē. LTPC profesionālās kvalifikācijas programma «Programmēšana» tiek realizēta tālmācībā, kas nozīmē to, ka klātienē skolā nāksies ierasties 1 vai 2 sestdienas mēnesī, pārējā laikā patstāvīgi pilnveidojot savas zināšanas sev ērtā vietā un laikā. Tālmācības priekšrocība Nr.1 – individuāla pieeja katram studentam. Aizmirsti studentu pilnas auditorijas vai mācību klases, ierodoties uz klātienes nodarbībām ar katru studentu strādājam individuāli, pasniedzējam sekojot līdzi studenta veiktspējai un izaugsmei. Programmas ietvaros iegūsi pamatzināšanas informācijas projektēšanā un kodēšanā, programmatūras testēšanā un ieviešanā, kā arī uzturēšanā un apgūsiet pamatzināšanas C++, Javascript, HTML, CSS un SQL valodās.

Mājturība. Iegūstamā kvalifikācija: Aukle

Mājturība

Aukļu pakalpojumi mūsdienu sabiedrībā kļūst aizvien pieprasītāki gan Latvijā, gan ārzemēs, kā arī mūsdienās tie ir labi apmaksāti darbi. Pateicoties mūsu pedagogu augstajai profesionalitātei, jūs, kā nākamais speciālists, īsā laikā tiksiet sagatavots bērna aprūpē un audzināšanā gan teorētiski, gan praktiski. Iegūtais diploms dos jums iespēju sniegt pakalpojumus fiziskām vai juridiskām personām, kā arī varēsiet saņemt valsts atbalstu kā profesionāls bērnu pieskatītājs! Mācoties pie mums tālmācībā tu analizēsi praktisku pieredzi kā atbalstīt vecākus bērna audzināšanā, nodrošināt kvalitatīvu bērna aprūpi, kā veikt primārus bērna aprūpes pasākumus – ēdināt, aprūpēt, mazgāt un ģērbt bērnu, sekot bērna veselības stāvoklim un vajadzības gadījumā sniegt pirmo medicīnisko palīdzību. Šajā programmā apgūtās zināšanas dos iespēju labāk iepazīt bērnu un sniegt tam labāko audzināšanu.

Sociālais darbs. Iegūstamā kvalifikācija: Sociālais audzinātājs

Sociālais darbs

Programmas ietvaros galvenais ir nodrošināt izglītojamo teorētisko un praktisko sagatavotību bērnu sociālajā audzināšanā un aprūpē, veicinot jauno speciālistu konkurētspēju un pieprasītību Latvijas un pasaules mēroga darba tirgū. Pēc kvalifikācijas iegūšanas Tu spēsi atbalstīt vecākus bērna audzināšanā un uzraudzībā un nodrošināt kvalitatīvu bērna aprūpi. Tu varēsi strādāt bērnu ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas iestādēs vai kļūt par audžuvecākiem bez vecāku gādības palikušam bērnam, bērnam bārenim, pieņemot viņu audzināt savā ģimenē, nodrošinot bērna vecumam un veselības stāvoklim atbilstošus sadzīves apstākļus, audzināšanu un aprūpi.

Floristikas pakalpojumi. Iegūstamā kvalifikācija: Florists

Floristikas pakalpojumi

Apgūstot šo programmu Tu iegūsi zināšanas botānikā un puķkopībā, floristikas materiālmācībā un to izstrādājumos, kompozīcijā un krāsu mācībā. Tavi pedagogi būs Latvijā atzīti Amatniecības kameras amata meistares, kas palīdzēs izvēlēties un sagatavot materiālus darbam, plānot un izgatavot floristikas izstrādājumus, veidot telpu noformējumus, dekorus un kompozīcijas. Iegūstot kvalifikāciju florists Tu varēsi strādāt un organizēt darbu ziedu veikalā vai salonā, kā arī veikt darbus pēc individuāliem pasūtījumiem!

Profesionālās pilnveides izglītības programma (40 stundas): Bērnu aprūpes pamati

Bērnu aprūpes pamati

Šī programma nodrošinās topošajām auklēm/aukļiem teorētisko sagatavotību un profesionālo meistarību bērnu audzināšanā un aprūpē, kas veicinātu viņu konkurētspēju ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskajā darba tirgū, radītu motivāciju profesionālajai attīstībai un tālākizglītībai. Saņemot šis programmas apliecību Jūs varēsiet saņemt valsts atbalstu kā profesionāls bērnu pieskatītājs!

Pieteikšanās

Esi progresīvs un mācies tālmācībā! Apvieno mācības ar darbu un ģimenes laiku plānojot savu laiku, mācies tad, kad Tev ir ērti!

Pieteikšanās klātienē notiek ierodoties Avotu ielā 44- 52. kab, Rīgā vai iepriekš piesakoties pa tālruni +371 67278566, kā arī ar interneta starpniecību skolas mājaslapā www.ltpv.lv var aizpildīt anketu vai arī sūtot e-pastu uz info@ltpv.lv.

Skolas mājaslapa

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu