«50 Cent» pēc bankrota pieteikšanas lielās ar grandiozu pirkumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu reperis «50 Cent» neilgi pēc bankrota aizsardzības pieteikšanas sociālajā tīklā «Instagram» palielījies ar savu jauno māju Āfrikā.

«Mana māja Āfrikā ir gandrīz pabeigta. Man būs visu laiku trakākā mājas iesvētīšanas ballīte!» mūziķis raksta pie video.

Kā jau ziņots, jūlijā «50 Cent» pieteica bankrota aizsardzību pret kreditoriem, lai pasargātu savus īpašumus no tiesas piespriestās kompensācijas.

Ņujorkas tiesa nolēma, ka «50 Cent» jāizmaksā piecu miljonu ASV dolāru (4,49 miljonu eiro) kompensācija cietušajai par seksa video nopludināšanu internetā. Ņujorkas zvērināto tiesa vēl lemj, vai reperim piemērojams arī cietumsods.

«Es rīkojos, piesardzības vadīts, tāpat kā šajā situācijā rīkotos jebkurš cits uzņēmējs. «Walt Disney» savulaik ir pieteicis bankrotu. Donalds Tramps ir pieteicis bankrotu. Tas nozīmē, ka tu reorganizē savas finanses, bet tas neļauj progresēt lietām, kuru progresu tu nevēlies,» tolaik paziņoja reperis.

Biznesa žurnāls «Forbes» aprēķinājis, ka repera bagātība esot apmēram 155 miljoni dolāru (139 miljoni eiro).

«50 Cent» kļuva slavens, pateicoties 2003.gada albumam «Get Rich or Die Tryin». Kopš tā laika reperis iesaistījies uzņēmējdarbībā. Viņa daļa kompānijā «VitaminWater» nesa «50 Cent» desmitiem miljonu dolāru ienākumus, pirms uzņēmumu pirms astoņiem gadiem pārpirka koncerns «The Coca-Cola Company».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu