Pēc ugunsgrēka darbību pārtraucis RH3 labdarības fonds

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc ugunsnelaimes savā mājvietā darbību uz nenoteiktu laiku pārtraucis labdarības fonds RH3, teikts fonda mājaslapā ievietotajā paziņojumā.

Apturētas visas aktīvās fonda izsoles, bet visa izsolēs iegūto, taču vēl neizņemto priekšmetu nauda tikšot atdota. Fonds aicina visus izsoļu uzvarētājus, kas vēl nav izņēmuši savas nosolītās lietas un ir veikuši apmaksu, sazināties ar fondu pa e-pastu «raivis@rh3fonds.lv».

RH3 fondu izveidojis Latvijas futbolists Raivis Hščanovičs, un tajā notika pazīstamu sportistu ekipējuma izsoles. No izsolēs iegūtajiem līdzekļiem tika sagādāti veselīgo našķu grozi ar vēzi slimiem bērniem.

Fonds tika prezentēts šī gada februāra, un kopš tā laika izsolēs iegūti 14 465 eiro.

Tāpat RH3 fonds piedalījās vairākās citās labdarības akcijās, bet jūlija beigās Bruknas muižā risinājās labdarības koncerts.

Kā prezentācijas pasākumā iepriekš šogad izteicās Hščanovičs, karjeras sākumā viņš krājis dažādu sportistu formas tērpus, tomēr pēc tam secinājis, ka tas viņam nesniedz gandarījumu un labāk pats palīdz ar vēzi slimiem bērniem, jo bērnu dienās pats izveseļojies no šīs slimības.

Veselīgo našķu grozi, kas Bērnu slimnīcai tika piegādāti katru nedēļu, palīdz stiprināt bērnu ķermeni un garu.

Hščanovičs ir vienīgais Latvijas futbolists, kurš karjeras laikā spēlējis Amerikas Futbola līgā (MLS), bet šo sezonu viņš iesāka pašmāju vienībā «Metta»/«Latvijas Universitāte», tomēr pēc piecām aizvadītām spēlēm to atstāja, lai visu uzmanību veltītu darbam fondā.

Kā vēl šonedēļ intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» izteicās Hščanovičs, fonda sapnis ir uzcelt rehabilitācijas centru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu