Brūss Viliss dzied filmas «Grēku pilsēta 2» pirmizrādes ballītē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MARK RALSTON / AFP

Holivudas zvaigzne Brūss Viliss ir zināms pēc lomām tādos kases grāvējos kā «Cietais rieksts», «Sestais prāts», «Armagedons», «RED aģenti», «Grēku pilsēta», «Piektais elements» un virknē citu filmu, taču lielai daļai kinoskatītāju nav zināms tas, ka Viliss ir arī mūziķis. Brūss Viliss laika posmā no 1987. līdz 2001. gadam izdevis trīs soloalbumus, kā arī kā viesmākslinieks piedalījies vairāku citu mūzikas ierakstu tapšanā.

Režisora Roberta Rodrigeza jaunākās filmas "Grēku pilsēta: Liktenīgā sieviete" ("Sin City: A Dame To Kill For") pasaules pirmizrādes pasākumā Viliss kopā ar filmas autoru kāpa uz skatuves, lai viesiem demonstrētu savas mūziķa un dziedātāja prasmes. Lieki piebilst, ka publika Vilisa un Rodrigeza uzstāšanos uzņēma ar sajūsmu.

Pirmā "Grēku pilsēta", kas uz lielajiem ekrāniem iznāca 2005.gadā, izpelnījusies kulta filmas statusu gluži tāpat kā Frenka Millera grafiskā novele, uz kuras motīviem kinolente ir balstīta. Pilsētas nosaukuma trāpīgais atvasinājums (angliski "Basin city"/"Sin City) ļoti labi raksturo tās atmosfēru un iedzīvotājus - tur valda nežēlīgi likumi, noziedzība un korupcija. Arī "Grēku pilsētas" otrajā daļā tiek apvienots izcilu aktieru ansamblis - Džesika Alba, Rosario Dousone, Mikijs Rurks, Brūss Viliss, Eva Grīna, Džošs Brolins, Džozefs Gordons-Levits, kā arī popzvaigzne Lady Gaga. "Grēku pilsēta: Liktenīgā sieviete" pasaules pirmizrādi piedzīvoja 20.augustā Losandželosā, bet Latvijā filma tiek demonstrēta no 29.augusta.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu