Netflix pārstāvis: Top Gear piedāvājums nebija tās naudas vērts

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Video straumēšanas pakalpojuma «Netflix» vadības darbinieks izteicies, ka uzņēmums atteicies no līguma ar auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») bijušo vadītāju trijotni tāpēc, ka «tas nebija prasītās naudas vērts».

Kā jau ziņots, vadītāji Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs šogad aizgāja no raidorganizācijas BBC pēc Klārksona ķīviņa ar producentu.

Viņi nesen noslēdza «ļoti, ļoti, ļoti dārgu» līgumu ar straumēšanas pakalpojumu «Amazon Prime». Taču konkurējošā uzņēmuma «Netflix» pārstāvis uzskata, ka Klārksons, Hamonds un Mejs «pārdevuši sevi par daudz lielāku summu», nekā tas ir izdevīgi pasūtītājam.

«Mums ir «Top Gear» vecās sērijas, tāpēc labi saprotam, kas auditorijai patīk,» norāda «Netflix» produktu daļas vadītājs Nīls Hants. «Mūsu lēmumi ir balstīti uz datiem. Bija skaidrs, ka darījums nebija prasītās naudas vērts.»

Vēlāk Hants paskaidroja savus izteikumus. «Ikvienam raidījumam ir sava auditorija. Mēs neesam tiesīgi vērtēt, vai «Amazon» samaksāja par daudz,» uzsver Hants.

No «Top Gear» bijušo vadītāju piedāvājuma atteicās arī britu televīzijas kanāls «BT Sport».

Klārksons, Hamonds un Mejs vadīs jaunu auto raidījumu, kura nosaukums vēl netiek atklāts. Plānots, ka pārraides veidošana sāksies rudenī, bet pirmās sērijas tiks demonstrētas 2016.gadā. Baumo, ka 36 sērijas «Amazon» izmaksājušas 160 miljonus sterliņu mārciņu (218 miljonus eiro).

Tikmēr raidījums «Top Gear» turpināsies raidorganizācijas BBC 2.kanālā. Vadītāja pienākumus pārņems radio un televīzijas personība Kriss Evanss.

Kā ziņots, BBC martā atlaida Klārksonu pēc saķeršanās ar raidījuma producentu. Klārksons atzinies BBC vadībai, ka kliedzis un iesitis producentam Oisinam Timonam, kuru vēlāk aizveda uz slimnīcu, jo viņam bija pārsista lūpa.

Pēc notikuma BBC paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu, un Mejs un Hamonds, solidarizējoties ar Klārksonu, arī pameta raidorganizāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu