Un planētas ātrākais apvidnieks ir...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gaidāmā Bentley apvidus automobiļa izstrāde vēl nav pilnībā pabeigta, taču strauji virzās uz priekšu un auto iegūst aizvien skaidrākas aprises.

Par Bentayga nodēvētā automobiļa āriene vēl pagaidām tiek rūpīgi slēpta (aptuvenais veidols un galvenās dizaina iezīmes gan vairs nav nekāds noslēpums), taču par tā veiktspēju Volkswagen grupā ietilpstošais uzņēmums lielās jau tagad un dara to publiski.

Nupat tīmeklī palaists arī apliecinājums video formātā, ka Bentley Bentayga, kā solīts, patiešām būs planētas ātrākais sērijveida apvidus auto. Automobilim uzstādītā W12 TSI turbo motora raksturlielumi vēl netiek atklāti, taču Bentley norāda, ka tas ir tehnoloģiski progresīvākais 12 cilindru motors pasaulē un sniedz labāko jaudas, griezes momenta un efektivitātes kombināciju.

Kāda būs motora efektivitāte, rādīs prakse, taču viens jau tagad ir skaidrs - jaudas Bentayga patiešām netrūkst un ar 301 km/h tas patiešām kādu laiku būs maksimālā ātruma karalis savā klasē.

Foto: Bentley
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu