«Dinamo» uz pārbaudes laiku pievienojas aizsargs Jurčina (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas «Dinamo» uz pārbaudes laiku pievienojies pieredzējušais Slovākijas aizsargs Milans Jurčina, vēsta vienības mājas lapa.

31 gadu vecais Slovākijas izlases aizsargs savas karjeras laikā ir aizvadījis 451 spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā, pārstāvot četrus dažādu klubus.

193 centimetrus garais Jurčina Slovākijas valstsvienības sastāvā ir piedalījies trijās olimpiskajās spēlēs (arī 2014. gadā Sočos) un četros pasaules čempionātos.

Iepriekšējo sezonu viņš iesāka Somijas spēcīgākās līgas SM Liiga klubā TPS, bet pabeidza Šveices spēcīgākās līgas (NLA) komandā «Fribourg-Gotteron».

NHL Jurčina piedalījies 451 spēlē, kurā izcēlies ar 24 vārtu guvumiem, 59 rezultatīvām piespēlēm un nopelnījis 298 soda minūtes. Pasaules spēcīgākajā līgā slovāks pārstāvējis Vašingtonas «Capitals», Bostonas «Bruins», Ņujorkas «Islanders» un Kolumbusas «Blue Jackets» vienības.

Slovākijas izlasi Jurčina pārstāvējis arī U-18 un U-20 vecuma pasaules čempionātos.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu