Dženiferas Lopesas bērni raud un ilgojas pēc Lopesas bijušā puiša (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Dženifera Lopesa un viņas bijušais mīļotais, dejotājs Kaspers Smarts pirmdien tika pieķerti kopā braucot ar automašīnu, izrādās, bijušajiem mīlniekiem nav plāna atkal būt kopā, viss tika darīts Dženiferas bērnu dēļ.

Kā paziņoja Lopesas un Smarta draugs, tikšanās nenotika, lai pāris saglābtu savas attiecības, viņi ir spiesti uzturēt kontaktu, jo abi mīl Dženiferas Lopesas sešus gadus vecos dvīņus Maksu un Emmu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Pēc pāra šķiršanās bērni nebeidza raudāt, nepārtraukti jautāja, kad vīrietis būs mājās, ilgojās pēc viņa, un Lopesai nekas cits neatlika, kā vien zvanīt bijušajam un aicināt uz tikšanos.

Kaspers ļoti mīl Lopesas bērnus un uzskata tos par saviem, tāpēc tikšanās reizē bijušie mīlnieki vienojās, kā izdarīt tā, lai bērni ar Kasperu var tikties.

Kaspers vienmēr ir bijis daļa no bērnu dzīves, viņš, sākot attiecības ar Lopesu, uzreiz uzņēmās tēva lomu, un bērni ir viņam vairāk pieķērušies nekā savam tēvam, dziedātājam Markam Antonijam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu