Pašmāju «MyRadiantU» atgriežas ar singlu «Best Friend Forever»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Īsu brīdi pirms debijas albuma iznākšanas ar singlu «Best Friend Forever» uz Latvijas mūzikas skatuves atgriežas grupa «MyRadiantU», informēja grupas pārstāvis Janis Driksna. Dziesma «Best Friend Forever» ir muzikāls atskats uz pagājušo vasaru, kā arī pagājušajiem gadiem, izsakās dziesmas mūzikas un vārdu autors Driksna.

«Tas ir stāsts par vidusskolas mīlestību, kas pārvērtusies ciešā draudzībā. Un draudzība ir galvenā attiecību saikne, kas balsta gan mīlestību, gan romantiku. Tieši draudzība izved cauri dzīves visgrūtākajiem un drūmākajiem brīžiem. Šajā dzīvē nekā tuvāka par ģimeni un labākajiem draugiem nav,» uzskata singla autors.

Jauno albumu «The City of Love» grupa «MyRadiantU» plāno izdot jau pavisam drīz - oktobrī, vienā platē apkopojot pēdējo gadu laikā radītās kompozīcijas, kas tapušas lielākoties Amsterdamā.

«MyRadiantU» savu muzikālo darbību sāka 2011. gada nogalē Nīderlandē, kam sekoja Latvijas klausītāju iepazīstināšana ar debijas singlu «Mysterious Lover». Vēlāk līdz klausītājiem nonāca arī dziesmas «You Took My Place», singls «Going All The Way», ar kuru «MyRadiantU» iekļuva 2014. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas finālā, kā arī latviešu valodā sarakstītā dziesma «Ar kuģiem un lidmašīnām».

Dziesmas nemainīgi tapušas ciešā sadarbībā ar «Dufry Music» producentu Renē de Frīsu. Kopdarbs ar holandiešu producentu sākts, grupas mūziķiem dzīvojot Amsterdamā, bet arī turpināts, kad grupas līderis ar ģimeni pārcēlies atpakaļ uz Latviju.

Patlaban «MyRadiantU» sastāvā muzicē vokālists un ģitārists Driksna, viņa dzīvesbiedre Ilze, kas ir vokāliste un pianiste, un basģitārists Didzis Bordo.

Līdz ar jaunā singla iznākšanu «MyRadiantU» saviem klausītājiem ir sarūpējuši vēl kādu pārsteigumu - dziesmas «Ar kuģiem un lidmašīnām» angļu dvīni vārdā «The City of Love», kas klajā nāk šodien un ir izvēlēta par jaunā albuma tituldziesmu. Singlu «The City of Love» varēs noklausīties grupas sociālajos tīklos. Savukārt abus jaunos singlus iespējams iegādāties interneta veikalā «www.ekase.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu