Aktiera Robina Vijamsa pelni izkaisīti Sanfrancisko līcī (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieris Robins Viljamss var atdusēties mierā, no viņa ir atvadījušies tuvinieki, aktieris ticis kremēts un viņa pelni izkaisīti Sanfrancisko līcī.

Par spīti tam, ka aktieris jau atdusas mierā, tiesu medicīnas eksperti vēl strādā, pēc pāris dienām tiks saņemti toksikoloģijas testi, un tikai tad būs droši apgalvot, ka aktieris patiesi ir veicis pašnāvību.

Pagaidām policija nav slēgusi lietu un tā joprojām tiek izmeklēta, tiek izskatītas dažādas versijas, no kurām visas nav saistītas ar pašnāvību.

No aktiera Montes kapelā atvadījās viņa ģimene, bez jebkādiem liekiem cilvēkiem, tikai paši tuvākie Robina dzīves cilvēki.

Vēlāk ģimene īpašā ceremonijā izkaisīja aktiera pelnus Sanfrancisko līcī, kuram vienmēr bija īpaša vieta Viljamsa sirdī.

Aktiera draugi un atbalstītāji no viņa varēs atvadīties divdesmit piektajā augustā, īpašā ceremonijā, kurā uzstāsies viena no Robina mīļākajām dziedātājām Sara Bareilles.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu