Jānis Stībelis jaunā CD dziesmas prezentēs Daugavas koncertzālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā uz Daugavas koncertzāles skatuves kāpa romantiskākā popmūzikas grupa - «Otra puse» ar savām labākajām dziesmām. Šonedēļ, 21. augustā, Jānis Stībelis sniegs īpašu koncertu, kurā prezentēs sava jaunā gaidāmā albuma dziesmas un ne tikai.

21. augustā Jāņa Stībeļa koncertā Daugavas koncertzālē gaidāms ieskats topošajā albumā, kas klausītājiem būs pieejams rudenī. Tāpēc šim notikumam īpaši gatavotajā programmā būs dzirdamas gan jaunas, vēl nepublicētas dziesmas, gan jau labi pazīstami skaņdarbi. Daļa no programmas būs atskats, kā retrospekcija pagājušā gada Daugavas koncertzālē izskanējušajam labāko dziesmu koncertam. Gaidāmi arī pārsteigumi, viesmākslinieki un, protams, dejas, dejas, dejas!

«Koncertprogramma tiek veidota dejiskā stilā, tādēļ lūgums ģērbties ērti, lai var arī izkustēties!» saka pats Jānis.

Koncerta pavadošajā grupā piedalīsies arī tādi, Latvijā pazīstami mūziķi kā Roberts Rasa, Džulians, Uldis Beitiņš, Spaiks, Māris Jēkabsons, Normunds Katajs-Paeglis, Artis Greckis un Iluta Valtere.

Koncerta sākums plkst. 20.00, ieeja no plkst. 19:00.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu