Katrine Lukins Rīgas ielās dzied un filmē jaunu video (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Katrine Lukins pēc Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla nesnauž, bet cītīgi strādā pie sava soloalbuma un filmē jaunu videoklipu dziesmai «Running to you».

Foto: Publicitātes foto

Klipu dziedātāja Katrine Lukins filmē Rīgas ielās un ne kā ierasts, kad tiek filmēta bilde un vēlāk pielikta klāt skaņa, meitene patiesi videoklipā dziedās «dzīvajā» un skaņa būs tāda, kādu iespējams iegūt no katras konkrētas videoklipa filmēšanas vietas.

Foto: Publicitātes foto

«Jaunā klipa ideja ir saistīta ar filmas «Begin again» sižetu, filmai drīzumā būs Latvijas pirmizrāde, kurā es uzstāšos. Sižets klipā ir pietuvināts filmai un stāsta par vienu meiteni, kura ir kopā ar roka zvaigzni, vēlāk pāris izšķiras un sieviete aiziet uz bāru padziedāt, tur viņa atkal satiek bijušo mīļoto,» smaidot stāsta Katrine.

Filmēšana Rīgas ielās ir amizanta un raisa daudz dažādu prieka pilnu mirkļu, cilvēku aplausus, skatienus, kā gan citādi, Katrine staigā pa ielu un vairākkārt dzied vienu un to pašu dziesmas pantiņu, lai klipā tas skanētu perfekti.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu