Jaunas receptes, konditoru paraugdemonstrējumus un iespēju iepazīties ar cukura pasaules dažādību degusācijās šonedēļ piedāvā saldākais zīmols Dansukker. Izstādē «Riga Food», kas noris Ķīpsalas hallē, Dansukker stendā katru dienu gatavos un par cukuru stāstīs lieliskie konditori Jānis un Maija Kairi. Nāc, nogaršo, uzzini un paņem līdzi recepšu grāmatiņu!
Dansukker - Riga Food
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Katru dienu no plkst. 11 līdz 16 pazīstamie konditori gatavos konfektes, cepumus, saldus uzkožamos un citus garšīgus brīnumus. Viņi nežēlos arī savu padomu ikvienam, kas interesējas par ēdienu gatavošanu un kulināriju. Kuros gadījumos un kāpēc izvēlēties tumšo Muscovado cukuru? Vai varbūt tomēr labāk Demerara, - to, kuru bārmeņi pievieno, gatavojot dievīgo mohito? Kā viegli un ātri pagatavot krēma desertu panna cotta? Ar ko atšķiras parastais baltais cukurs no marmelādes cukura? Kairu pārim ir atbildes uz ikvienu ar saldumu saistītu jautājumu.