Elita Drāke vecmāmiņām māca noteikt savas čakras un kļūt par modelēm (45)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Konkurss «Vecmāmiņa 2014» rit pilnā sparā, vecmāmiņas tik labi iemācījušās defilēt, ka daudzi viņu uzdevumi sastāv tieši no defilēšanas prasmes demonstrēšanas un sevis prezentēšanas modeļu ādā.

Vecmāmiņām pirms modes skates bija jāpiedalās īpašā krāsu testā, kuru vadīja neviens cits kā konkursa patronese Elita Drāke. Ar testa palīdzību sievietēm izdevās noteikt savu čakru krāsas, testa rezultāti pārsteidza un sajūsmināja vecmāmiņas.

Pēc krāsu testa sievietēm bija jāatrāda savs mājas darbs, speciālos veikalos izvēlēti tērpi, kuri piedien vasarai. Sievietes bija pavadījušas veikalos vairākas stundas, lai atrastu sev piemērotākos tērpus, lai spētu parādīt vasaru tādu, kāda tā ir tieši viņām.

Krāsu gammā galvenokārt bija redzamas spilgtas krāsas, ziedu motīvi, un audumu izvēlē priekšroka tika dota plānam, plandošam audumam. Tērpi parādīja gan sieviešu maigumu, gan temperamentu.

Uzdevumu grūtāku padarīja lietussargi, kuri arī bija jādemonstrē un jāpanāk, lai skates vērotāji vēlētos tos iegādāties, ne tāpēc, ka līst lietus, bet tāpēc, ka tie ir stilīgi. Demonstrējot lietussargus, nedrīkstēja aizmirst par pašu tērpu.

Izpildot savu uzdevumu godam, vecmāmiņas baudīja svētku šampanieti un plānoja, kur un kādā veidā svinēt konkursa fināla neoficiālo daļu. Par spīti tam, ka vecmāmiņas ir sievietes gados, sarunās dominēja vēlme doties uz klubu dejot un iztrakoties.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu