Seksīgie Žana Pola Gotjē kampaņas attēli kopā ar modeli Kārenu Elsoni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rudens sezonā Lindex sadarbojas ar modes ikonu, dizaineru Žanu Polu Gotjē, prezentējot kolekciju, kas atklāj dizainera kodeksus un viņam raksturīgo rokrakstu. Tagad ir izlaisti pirmie trīs kampaņas attēli, kuros redzama Gotjē ikoniskā modele Kārena Elsone (Karen Elson).

«Kolekcija ir neliela garderobe, ko esmu radījis ar sev raksturīgajiem kodeksiem, tos interpretējot jaunā veidolā. Tajā vērojamas gan klasiskās jūrnieku svītras, gan grafiskas apdrukas. Dažos apģērbos tās kombinētas ar manu iecienīto tetovējuma apdruku,» saka Žans Pols Gotjē.

Žana Pola Gotjē Lindex kolekcijā ir sieviešu un bērnu apģērbi, apakšveļa un aksesuāri. Kolekcijā redzamas ne vien apdrukas, bet arī izsmalcinātas detaļas, piemēram, rāvējslēdzēji un

klasiskais konusveida siluets, kas ir raksturīgs nevienam citam kā Madonnai.

«Šādas kolekcijas veidošana ir izaicinājums, bet tā ir ļoti pozitīva pieredze. Tā man sniedz iespēju satikt cilvēkus, ar kuriem ikdienā nesadarbojos, un veidot apģērbus par pieejamām cenām,» saka Žans Pols Gotjē.

Jau divpadsmito gadu Lindex iesaistās cīņā pret krūts vēzi. Šogad cīņai ar krūts vēzi tiks ziedoti 10% no Žana Pola Gotjē Lindex kolekcijas pārdošanas cenas. Kolekcijā būs arī rozā rokassprādze, no kuras pārdošanas tiks ziedota visa gūtā peļņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu