Gauračam par sitienu «Metta»/LU spēlētājam piemērota trīs spēļu diskvalifikācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» futbola čempionāta komandas Jūrmalas «Spartaks» uzbrucējam Edgaram Gauračam par sitienu pretiniekam piespriesta trīs spēļu diskvalifikācija un 170 eiro liels naudas sods.

Gauračs pārkāpumu veica savā otrajā šīs sezonas spēlē, kad viņa pārstāvētā vienība «Spartaks» izbraukumā ar 2:3 piekāpās komandai «Metta»/«Latvijas Universitāte». 89.spēles minūtē cīņā par bumbu uzbrucējs iesita mājinieku rindās spēlējošajam Robertam Uldriķim.

Latvijas izlases uzbrucējam nāksies izlaist divas mājas spēles - 13.septembrī pret Rīgas «Skonto» un 27.septembrī pret «Liepāju» - un vienu izbraukuma maču, kas 3.oktobrī norisināsies pie pašreizējiem Latvijas čempioniem «Ventspils» futbolistiem.

Pirmajā sezonas duelī Gauračs, cīnoties pret «Daugavpili», guva vienus vārtus.

Tiesa, Gauračs nebija vienīgais, kurš tika sodīts «Spartaka» un «Metta»/LU savstarpējā mačā. Tāpat 100 eiro sodu par skatītāju iejaukšanos spēlē saņēmusi «Metta»/LU vienība, bet 70 eiro sods par skatītāju lamāšanos tiesnešu virzienā tika piespriests «Spartakam».

Tāpat Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija (LFF DK) vienu spēles diskvalifikāciju piespriedusi «Ventspils» aizsargam Antonam Jemeļinam, kurš mačā pret «Liepāju» nopelnīja ceturto brīdinājumu. Savukārt «Liepājai» pēc iepriekš minētā Kurzemes derbija par bumbu padevēju nekorektu un paviršu darbību, it īpaši mača pēdējās desmit minūtēs, jāsamaksā 70 eiro sods.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu