10 iemesli, kādēļ lietot micelāro ūdeni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai gan sākotnēji micelārais ūdens tika radīts cilvēkiem ar jutīgu un problemātisku ādu, šis brīnumlīdzeklis ātri vien iekaroja kosmētikas pasauli un kļuva par pieprasītu sejas attīrīšanas līdzekli. L'Oréal Paris Skin Perfection micelārais ūdens satur aktīvās mikrodaļiņas, kas vienlaikus attīra un nomierina sejas ādu. 72% sieviešu Latvijā, kuras to izmēģināja, atzina micelāro ūdeni par labāko ādu attīrošo produktu*, un 95% lietotāju to ieteiktu saviem draugiem**. Uzzini, kādēļ arī Tev būtu jāpapildina savs kosmētikas maciņš ar micelāro ūdeni. 

1. Noņem dekoratīvo kosmētiku

Viena no būtiskākajām micelārā ūdens funkcijām ir ādas attīrīšana no dekoratīvās kosmētikas. L'Oréal Paris Skin Perfection micelārais ūdens satur maigas attīrošās vielas, kas izšķīdina dekoratīvās kosmētikas sastāvu, tādēļ to noņemt ir viegli un patīkami. Micelārais ūdens ļaus aizmirst par ikvakara rituālu, kad kosmētikas noņemšana līdzinājās mocībām un kairināja sejas ādu.

Gunita**: «Ideāli notīra visu kosmētiku. Un galvenais – pēc tam nav velkošās sajūtas.»

2. Attīra poras un noņem netīrumus

Pat ja Tu lieto kosmētiku, kas nav ūdens noturīga, ūdens nespēj attīrīt Tavu ādu no netīrumiem un kosmētikas, kas klāj mūsu ādu. Mazgājot seju ar parasto ūdeni, Tu vari iedzīvoties tādās ādas problēmās kā nosprostotas poras, ādas sausums, alerģija, pūtītes, jutīgums un priekšlaicīga novecošanās. Turklāt, lietojot pat labākos krēmus, tie nespēj pilnībā iesūkties ādā. Savukārt L'Oréal Paris Skin Perfection micelārais ūdens uz ādas virsmu strādā kā magnēts, noņemot no tās liekās taukvielas un netīrumus, tādējādi padarot Tavu sejas ādu tīru un sakoptu. Skaistumkopšanā sejas attīrīšanai ir milzu nozīme – tā uzlabo un atjauno ādas ekosistēmu.

Elvīra**: «Svaigs rezultāts, ļoti labi attīra seju un nekairina ādu.»

3. Mitrina un nomierina

Lietojot citus attīrošos pieniņus un tonikus, tie atdalīto kosmētiku un netīrumus var izsmērēt pa sejas ādu, pilnībā tos nenoņemot. Tādējādi sejas āda jātīra vairākas reizes, lai pilnībā atbrīvotu to no kosmētikas paliekām, kas var radīt kairinājumu, īpaši ja āda ir jutīga. Micelārais ūdens ne tikai maigi un saudzīgi attīra ādas virsējo kārtu, bet arī mitrina un nomierina to.

Andra**: «Āda nebija apsārtusi, kāda tā mēdza būt pēc citu kosmētikas noņemšanai paredzēto līdzekļu lietošanas.»

4. Piemērots visiem ādas tipiem un it īpaši jutīgai ādai

L'Oréal Paris Skin Perfection micelārais ūdens nesatur alkoholu, smaržvielas, parabēnus, nesausina ādu un ir hipoalerģisks. Tas ir svarīgi ne tikai jutīgas ādas īpašniecēm, bet jebkurai sievietei, kura vēlas kvalitatīvi rūpēties par savu sejas ādu.

Evelīna**: «Tas padara ādu maigāku un tīrāku, šīs pārmaiņas es jūtu jau pēc pirmās lietošanas reizes.»

5. Uzlabo ādas struktūru un piešķir tai veselīgu izskatu

Micelārais ūdens ir augstas iedarbības attīrošs, mikro emulgējošs līdzeklis, kura sastāvs ir ideāli piemērots ikdienas ādas kopšanai. Attīrot sejas ādu divreiz dienā, Tu ne tikai būsi to atbrīvojusi no netīrumiem, iztīrījusi poras un noņēmusi kosmētiku, bet arī mitrinājusi, nomierinājusi un uzlabojusi tās izskatu. Micelārais ūdens ir piemērots gan sejai, gan arī jutīgajai ādai ap acīm un uz lūpām. Neaizmirsti parūpēties arī par kakla ādu.

Sabīne**: «Āda ir attīrīta, svaigāka, tonizēta un patīkami maiga. Iesaku dāmām, kas ikdienā ļoti steidzas un vakarā vēlas justies relaksētas.»

6. Viens līdzeklis aizstāj daudzus

Pateicoties savām daudzfunkcionālajām īpašībām, L'Oréal Paris Skin Perfection micelārais ūdens aizstāj vairākus citus produktus. Tas Tev ļaus ātrāk iegūt vēlamo efektu, ietaupīs laiku un naudu, kā arī aizstās citu kosmētikas līdzekļu funkcijas.

Signe**: «Ideāls slinkotājām, kas vēlas ar vienu līdzekli izdarīt visu: attīrīt, tonizēt un mitrināt.»

7. Ērti paņemt līdzi

Lai kur Tu dotos, Tev vairs nav jāņem līdzi lielais kosmētikas maks ar dažādiem sejas ādas kopšanas produktiem. Tev pilnībā pietiks ar vienu – L'Oréal Paris Skin Perfection micelāro ūdeni, lai varētu parūpēties par savu sejas ādu jebkurā vietā.

Ilze**: «Šim produktam ir daudz plusu – tas ir ērti un ātri lietojams, saudzīgs.»

8. Ērti lietot

L'Oréal Paris Skin Perfection micelārā ūdens lietošana ir ērtāka par ērtu – samitrini vates plāksnīti un vieglām apļveida kustībām uzklāj visai sejas un kakla ādai. Savukārt, lai noņemtu kosmētiku no acu zonas, paturi vates plāksnīti uz aizvērtiem acu plakstiņiem un skropstām piecas sekundes. Pēc tam vieglām kustībām noņem kosmētiku.

Elīna**: «Ļoti ērti – produkts viss vienā.»

9. Nav jāberzē un jānoskalo

Ar micelāro ūdeni kopt savu sejas ādu divreiz dienā vari ātri un efektīvi. Lai atbrīvotos no dekoratīvās kosmētikas kārtas uz sejas, Tev nav tā jāberž, jo micelārais ūdens pavisam viegli to atdalīs un uzsūks no ādas. Pēc tā lietošanas seja nav jānoskalo ar parasto ūdeni.

Madara**: «Pirmo reizi pēc produkta es varu nemazgāt seju vēl ar ūdeni. Kas ir būtiski – tam nav smaržas.»

10. Iespēja lietot jaunākos sasniegumus kosmētikas jomā

Ar L'Oréal Paris Skin Perfection micelāro ūdeni Tu vari vienkāršā veidā iegūt atsvaidzinātu, zīdaini maigu un gludu ādu. Aizmirsti par kosmētikas noņemšanu ar ūdeni un/vai ziepēm, losjonu, pieniņu vai toniku. Kosmētikas pasaulē ir radīts līdzeklis, kas ir labāks un piemērotāks Tavai ādai.

Iveta**: «Šis produkts ir tas, kas man jau sen bija vajadzīgs!»

http://www.loreal-paris.lv/micellar-water

www.loreal-paris.lv

http://www.loreal-paris.lv/micellar-water

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu