Bovijs sacerēs dziesmas mūziklam «Sūklis Bobs Kvadrātbiksis»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu rokmūziķis Deivids Bovijs sacerēs dziesmas mūziklam, kas balstīts uz slaveno bērnu multfilmu «Spongebob Squarepants» («Sūklis Bobs Kvadrātbiksis»). Bovijs ierunāja lomu 2007. gada televīzijas filmā «Atlantis SquarePantis».

Teātra izrādes muzikālo pavadījumu veidos tādi mūziķi kā «Dirty Projectors», «Flaming Lips», Sindija Laopere, «TI», «They Might Be Giants» un grupas «Aerosmith» dalībnieki Stīvens Tailers un Džo Perijs.

«Spongebob Squarepants» mūzikls tiks demonstrēts Čikāgā 2016. gada jūlijā, bet pēc tam dosies uz Brodveju.

Tikmēr ārzemju mediji ziņo, ka Bovijs gatavojot uz viņa 1976. gada kinolenti «The Man Who Fell To Earth» balstītu teātra izrādi. Bovijs tajā spēlēja galveno lomu - no alkohola atkarīgu citplanētieti Tomasu Ņūtonu.

Bovija izrādes «Lazarus» režisors būs beļģis Ivo van Hovs. Tajā būs gan jaunas Bovija dziesmas, gan arī vecie hiti jaunā aranžējumā. «Dažas dziesmas izklausās tā, it kā būtu pastāvējušas mūžīgi - kā klasika,» norāda van Hovs. «Ir arī romantiskas dziesmas, jo viņa darbi ir dziļi romantiski. Arī dziesmas par vardarbību un neglīto mums apkārt.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu