Riana svinēs debijas albuma iznākšanas desmito gadadienu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Barbadosiešu dziedātāja Riana (Rihanna) gatavojas nosvinēt debijas albuma «Music of the Sun» iznākšanas desmito gadadienu.

«Tas man ir ļoti nozīmīgs sasniegums. Es nespēju noticēt, ka pagājuši jau desmit gadi. Tas šogad noteikti jānosvin!» pirmdien savu jaunāko smaržu «RiRi» prezentācijā teica dziedātāja. «Esmu ieplānojusi vēl vairākas lietas, par ko uzzināsiet vēlāk. Taču centīšos neaizmirst, jo man ļoti daudz nozīmē tas, ka mūzikas biznesā esmu aizvadījusi desmit gadus.»

Rianas pirmais albums iznāca 2005.gada 30.augustā. Desmit gadu laikā viņa izlaidusi septiņus albumus, ieguvusi augstākās vietas pasaules mūzikas topos un saņēmusi astoņas «Grammy» balvas.

Šogad Riana nāca klajā ar trim jauniem singliem, tai skaitā hitu «FourFiveSeconds» ar reperi Kanji Vestu un mūziķi Polu Makartniju.

Patlaban Riana gatavo jaunu ierakstu. «Ar jauno albumu sokas ļoti, ļoti labi. Mēs esam ierakstījuši daudz jaunu dziesmu, nevaru sagaidīt, kad tas būs pabeigts un iznāks! Tas ir nākamais solis.»

Riana 2008. gadā uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu