Paziņoti KHL pirmās nedēļas labākie hokejisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jaroslavļas «Lokomotiv» vārtsargs Vitālijs Koļesņiks, Maskavas «Dinamo» aizsargs Mets Robinsons un Novosibirskas «Sibirj» uzbrucējs Dāvids Ulstrēms nosaukti par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas pirmās nedēļas labākajiem spēlētājiem.

Koļesņiks «Lokomotiv» komandai palīdzēja izcīnīt divas uzvaras trijos mačos, vienā no tām paliekot nepārspēts. Vidēji savos vārtos viņš ielaida 0,97 ripas, atvairot 95,89% pretinieku metienus.

Vārtus Koļesņiks nav ielaidis jau 107 minūtes un 7 sekundes, kas šobrīd ir ilgākā sausā sērija līgā.

«Lokomotiv» vārtsargu treneris Sergejs Naumovs.

Tikmēr Harija Vītoliņa vadītās, Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētās Maskavas «Dinamo» komandas kanādiešu aizsargs Robinsons, kurš savulaik pārstāvēja arī Rīgas «Dinamo», trijos mačos izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients bija +8.

Par labāko uzbrucēju nosauktais zviedrs Ulstrēms trīs mačos guva trīs vārtus, izpildīja divas rezultatīvas piespēlēs un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Savukārt par labāko jauno spēlētāju nosauca Pētera Skudras vadītās Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandas uzbrucēju Daņilu Iļinu, kas divās spēlēs guva vienus vārtus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Savu pirmo ripu KHL čempionātā viņš iemeta 29. augustā pret čempionvienību Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu