LG prezentē pilna formāta kabatas klaviatūru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) izstādē IFA 2015, Berlīnē prezentēs nozarē pirmo sarullējamo bezvadu kabatas klaviatūru. LG Rolly klaviatūra salokās pa tās četrām rindām, izveidojot viegli pārnēsājamu «stienīti», kuru ērti ielikt kabatā, somiņā vai portfelī.

Klaviatūrai ir augsta kontrasta taustiņi un salokāms statīvs mobilajām ierīcēm. Tās 17 mm taustiņu laukums ir gandrīz tikpat ērts kā 18 mm standarta galda virsmu klaviatūru taustiņu laukums.

Klaviatūra izgatavota no triecienizturīga un ilglietojama polikarbonāta un melnas plastmasas. Salokāmi divi izturīgi statīvi notur viedtālruņus, kā arī planšetdatorus (ekrāna diagonāle nepārsniedz 10 collas) vertikālā stāvoklī. Vienkārši atritinot Rolly klaviatūru, tiek nodrošināta automātiska savienošanās funkcija. Viena AAA baterija klaviatūru vidējā intensīvā lietošanā spēj darbināt līdz pat trīs mēnešiem.

«LG Rolly klaviatūra ir tikai viena no daudzajām premium ierīcēm, kuras mēs prezentēsim turpmākajos mēnešos, paplašinot LG aksesuāru piedāvājumu,» norāda LG Electronics Mobile Communications Co. viceprezidents Seo Jangsjae. «Mērķis bija radīt produktu, kas var sniegt lielāku pievienoto vērtību LG viedtālruņiem un planšetdatoriem, vienlaikus piedāvājot unikālu dizaina risinājumu, kas līdz šim nav ticis izmantots.»

IFA 2015 izstāde Berlīnē norisināsies no 4. līdz 9. septembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu