LG iepazīstina ar zelta viedpulksteni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) sadarbībā ar ASV juvelierizstrādājumu uzņēmumu REEDS Jewelers tirgū laidīs luksus viedpulksteni LG Watch Urbane Luxe, kas pie patērētājiem nonāks ierobežotā daudzumā.

Šī valkājamā ierīce ir izgreznota ar 23 karātu zeltu, aligatora ādas siksniņu apvienojumā un ekskluzīvu lakotu ietvaru. LG Watch Urbane Luxe tirdzniecībā būs pieejams pēc pasūtījuma no oktobra beigām, un tā mazumtirdzniecības cena būs aptuveni 1200 ASV dolāru.

Foto: Publicitātes foto

LG Watch Urbane Luxe var lepoties ar elegantu sprādzi, kuras sākotnējo dizainu 1910.gadā izgudroja Luī Kartjē, kas šo pulksteni un tā izmantošanu padara vēl ekskluzīvāku un vērtīgāku. Aligatora ādas siksniņa ir ar rokām darināta augstākajā daiļamatniecības līmenī, tās izstrādei ietverot 50 atsevišķus soļus un piesaistot 30 pieredzējušus ādas izstrādājumu izgatavotājus. LG Watch Urbane Luxe izmantotais 23 karātu zelts ir izturīgāks un cietāks par juvelierizstrādājumos izmantoto 24 karātu zeltu, un smagāks par 18 karātu zeltu, kas tiek izmantots tradicionālajos luksusa pulksteņos.

«Valkājamās ierīces nevajadzētu uztvert kā kāda viedtālruņa papildinājumu, bet gan kā paša nēsātāja stila papildinājumu,» norāda LG Mobile Communications Co. mārketinga komunikācijas viceprezidents un vadītājs Kriss Jie. «Šis daiļamatniecības un tehnoloģiju apvienojums ir dabīga viedpulksteņu evolūcija, tiem aizvien vairāk kļūstot par dzīvesveida aksesuāru, nevis tikai ierīci. Mēs domājam, ka šis ir pareizais valkājamo ierīču virziens un mēs vēlamies veicināt šo transformāciju.»

Katrs no 500 ierobežotā daudzumā radītajiem pulksteņiem autentiskumam tiks iegravēts ar savu sērijas numuru.

Izstādes IFA 2015 apmeklētāji varēs iepazīties ar šo skaisto mākslas darbu un citām LG mobilajām ierīcēm LG stendā Messe Berlin 18. zālē no 4. līdz 9. septembrim.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu