Pirmā Kuldīgas «Live Fest 2014» diena ir aizvadīta (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15. augusta vakarā noslēdzās pirmā «Live Fest 2014» festivāla diena, kurā tika pulcēti gan ļaudis no visas Latvijas, gan mākslinieki no tuvākām un tālākām zemēm. Pirmā uz skatuves kāpa grupa «Otra Puse», kuras dziesmu pavadībā Kuldīgas estrādi piepildīja publika. Pēc pašmāju grupas uzstāšanās uz skatuves kāpa grupa «Brotherhood of Man», kuru izpildīto saulaino dziesmu pavadībā publikai bija iespējams dejot.

Mākslinieki, esot uz skatuves, arī atzina, ka Kuldīga ir viena no skaistākajām vietām, ko ir apmeklējuši, un ir izbaudījuši katru mirkli no šā piedzīvojuma. Taču vakara visgrandiozākais notikums bija grupa «Smokie», kuru jau publika sagaidīja, stāvot kājās un ar milzīgām ovācijām. Pat pirms vīri bija kāpuši uz skatuves.

Šī bija visenerģiskākā uzstāšanās visa festivāla pirmās dienas garumā. Publika jau no paša sākuma bija sajūsmā, un ne mirkli nebija manāms kāds, kurš būtu bijis garlaikots, un pat lietus nespēja aizbiedēt grupas fanus. Var droši apgalvot, ka šī bija viena no labākajām «Smokie» uzstāšanās reizēm Latvijā. Mākslinieki atzina, ka Latvija ir viena no viņu mīļākajām vietām, kur sniegt koncertus, ja ne pati mīļākā! Grupa izpildīja visus savus labākos un populārākos hitus. No publikas puses bija jūtama mīlestības enerģija pret mūziķu dziesmām!

Pēc «Smokie» uzstāšanās uz skatuves kāpa «ABBAs» atdarinātāji, grupa ABBA MANIA. Patiesi šī līdzība ar oriģinālajiem grupas dalībniekiem bija apbrīnojama, jo, klausoties dziesmās, likās, ka pati ABBA ir kāpusi uz skatuves, lai pulcētu savus kvēlākos fanus.

Kā festivāla diena tika iesākta ar pašmāju grupu, tā arī tika pabeigta; festivāla pirmās dienas vakaru noslēdza mūsu pašu «Dzelzs vilks», kuri pēc ABBA MANIA mierīgajām dziesmām atdzīvināja publiku ar savu roka enerģiju. Grupas solists Juris uz skatuves kāpa savā ierastajā, taču neparastajā stilā un publiku izklaidēja ne tikai ar ģitārspēles un vokālajām prasmēm, bet arī ar savām enerģiskajām kustībām!

Kuldīgas «Live Fest 2014» otrā diena jau šovakar turpināsies Kuldīgas estrādē, kur programmu iesāks grupa «Linga», pirmo reizi plašākai publikai dzīvajā spēlējot savu jaunāko hitu «Ar katru soli». Uz skatuves šovakar kāps un mūsu sirdis priecēs Ivo Fomins, Queen atdarinātāju grupa KILLER QUEEN un leģendārā rokdīva Suzy Quatro, kura jau ir ieradusies Kuldīgā, liekot nodot sveicienus visiem viņas mūzikas cienītājiem šeit, Latvijā.

Ieeja festivālā no plkst. 18:00.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu