Kuldīgā notiks festivāls «Kuldīgas LiveFest» (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šodien un rīt Kuldīgas estrādē otro gadu norisināsies festivāls «Kuldīgas LiveFest», kurā šogad viesosies grupas «Smokie», «Brotherhood Of Man», Sūzija Kvatro, atdarinātāji «ABBA Mania» un «Killer Queen», kā arī vietējie mākslinieki.

Festivāla rīkotāju pārstāve Inta Kozinda informēja, ka festivāla pirmā diena nosaukta par «Pop» dienu, kad uz skatuves kāps leģendārās dziesmas «Living Next Door To Alice» izpildītāji - britu grupa «Smokie», kuri Latvijā ir viesojušies jau iepriekš. Šajā pašā dienā uzstāsies arī 1976.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāji, grupa «Brotherhood Of Man», kuri Eirovīzijā uzvarēja ar daudziem pazīstamo dziesmu «Save Your Kisses For Me».

Trešie ārzemju mākslinieki šajā dienā būs projekts «ABBA Mania», kas ir leģendārās grupas «ABBA» atdarinātāju grupa, izpildot grupas leģendāros hitus un arī vizuāli līdzinoties oriģinālajam sastāvam.

Festivāla pirmajā dienā uzstāsies arī pašmāju mūziķi - grupas «Dzelzs vilks» un «Otra puse».

Otrajā festivāla dienā, kas būs «Rock» diena, kā «headliners» būs «Smokie» laikabiedre Sūzija Kvatro no Lielbritānijas. Arī te uzstāsies atdarinātāji, kuri izpilda grupas «Queen» repertuāru. Projekts «Killer Queen» arī ir tērpušies līdzīgi oriģinālajai grupai.

No vietējiem māksliniekiem sestdien uzstāsies Igors Novikovs un Ivo Fomins, kā arī Liepājas ģitāristu lielansamblis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu