«Prāta vētra» pulcē fanu tūkstošus, kā arī lielāko daļu Latvijas sabiedrības krējuma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Sestdien ar koncertu Rīgā, «New Hanza City» teritorijā noslēdzās grupas «Prāta vētra» jaunā albuma «7 soļi svaiga gaisa» koncerttūre, kuras ietvaros grupa sniedza koncertus lielākajās Latvijas pilsētās.

Jau ap pulksten 17.30 fani aumaļām plūda uz koncerta vietu, lai ieņemtu labākās vietas tuvāk skatuvei, tāpat viesi nespēja pretoties kafejnīcu piedāvājumam un baudīja gan šašliku, gan čipsus, gan alkoholiskos dzērienus.

Pasākumam nepiemēroti maz bija āra kafejnīcu, vēloties iegādāties kaut ūdeni, rindās bija jāstāv vairāk nekā stunda.

Ar šādām problēmām nesaskārās slavenības, kuras īpaši biezā pulkā apmeklēja koncertu un jau no sešiem vakarā varēja baudīt dažādas uzkodas, dzērienus VIP teltī. Par ēdienu un dzērienu noformējumu un muzikālo tēmu bija parūpējusies Gundega Skudriņa.

Viesi dzēra kokteiļus, kuriem nosaukumi bija kā nošu gamma, baudīja mazus cepumiņus ģitāru formā.

Viesi nodevās sarunām, vēroja mīmu priekšnesumu, pavāru šovu, fotografējās gan pie foto sienas, gan īpašā muzikālā stūrītī, un gaidīja koncerta sākumu.

Sākoties koncertam, viesi neizklīda no VIP telts, jo saprata, ka vairāk nekā divdesmit piecu tūkstošu masā pārvietoties tuvāk skatuvei nav iespējams, tāpēc vēroja visu ekrānos un teltī sākās līdzi dziedāšana dziesmām, dejas un turpinājās pozitīvisms.

Viesu vidū bija Intars Rešetins, Jānis Stībelis, Andris Bulis, Rihards Lepers, Agnese Zeltiņa, Elita Patmalniece, Vita Baļčunaite, Ieva Aleksandrova-Eklone, Liene Bērziņa, Maija Rozīte-Krištopane, Linda Abu Meri, Olga Rajecka, Aleksandrs Pavlovs, Intars Rešetins, Una Ulme, Zane Vaļicka, Markus Riva, Santa Kola, Valdis Melderis un daudzi citi.

Īpašu pārsteigumu un ovācijas koncerta apmeklētājiem sagādāja dziedātāja Dona uznākšana uz skatuves un viņa superhita «Varanasi» izpildīšana kopā ar grupu «Prāta vētra».

Pēc koncerta slavenības bariņos devās uz centra pusi un kooperējās ar viens otra nogādāšanu mājās, jo gaidīt taksi tik apmeklētā pasākumā varēja nākties pat vairākas stundas.

Tas tikai radīja vēl pozitīvāku noskaņu un iespēju pārrunāt koncertā iegūtās sajūtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu