«Rīga» atspēlē trīs vārtu deficītu un trešo gadu pēc kārtas izcīna piekto vietu Pasaules kausā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Rīga" facebook.com

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Latvijas komanda «Rīga» sestdien atspēlēja trīs vārtu deficītu un trešo gadu pēc kārtas izcīnīja piekto vietu Pasaules kausā jauniešu komandām.

Mačā par piekto vietu jaunie Latvijas hokejisti ar 5:3 (0:3, 2:0, 3:0) pieveica Somijas komandu Turku TPS. Kaut pēc pirmās trešdaļas «Rīga» zaudēja ar 0:3, turpinājumā tika gūti pieci bezatbildes vārti, pa reizei izceļoties Aleksandram Visockim, Kirilam Galoham, Kristapam Zīlem, Uvim Balinskim un Artūram Bušam.

Jau vēstīts, ka grupu turnīrā rīdzinieki vispirms ar 2:3 piekāpās Jekaterinburgas «Avto» vienībai, turpinājumā ar 2:3 zaudēja arī ASV vienībai Čikāgas «Steels», kas spēlē Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL), bet noslēgumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā uzveica citu MHL vienību Astanas «Sņežnije barsi» no Kazahstānas.

Arī iepriekšējos divos gados «Rīgas» hokejisti turnīru noslēdza tieši piektajā pozīcijā.

«Rīgas» komanda treneru Ronalda Ozoliņa un Jura Opuļska vadībā uz turnīru bija devusies 26 spēlētāju sastāvā.

Iepriekšējās pārbaudes spēles «Rīga» aizvadīja augusta sākumā, kad turnīrā Čerepovecā piecos mačos guva vienu uzvaru.

Pirmajā Pasaules kausa turnīra norises gadā «Rīga» komandai tikai pavisam nedaudz pietrūka līdz iekļūšanai finālā, otrajā gadā rīdzinieki ieņēma ceturto vietu apakšgrupā starp sešām vienībām, nekvalificējoties pusfinālam, bet iepriekšējos divos gados Latvijas komanda turnīrā bija izcīnījusi piekto vietu

Pirmā spēle MHL sezonas regulārajā čempionātā «Rīgas» komandai paredzēta 5.septembrī. «Rīgas» komanda tajā piedalīsies sesto sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu