Rīgas svētkos būs Šerloka Holmsa dzimšanas diena

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas svētku laikā, 16.augustā no plkst. 12 līdz plkst. 20, bārā «Spot Kafé» varēs iepazīties ar «Šerloka Holmsa dzimšanas dienu», informē pasākuma organizatoru pārstāve Irēna Drozdova.

Viņa pastāstīja, ka bārs «Spot Kafé» pārvērtīsies par nelielu Holmsa rezidenci. Viesi tajā varēs retro stilā nofotografēties, piedalīties interaktīvā ekskursijā, atminēt ne vienas vien piņķerīgas lietas noslēpumu un uzzināt visu par Šerloka Holmsa dzimšanas dienas svinībām 2015. gada 10. janvārī.

Ekskursijā «Šerloks Holmss - filmu uzņemšana Rīgā» būs iespēja izstaigāt Igora Masļeņņikova televīzijas filmas uzņemšanas vietas un uzzināt noslēpumus no vecās Anglijas dzīves. Ekskursijai iepriekš pieteikties var pa tālruni 26468131.

«Spot Kafé» misis Hadsonas smalkajā vadībā sagatavos viesiem svētku piedāvājumu - būs gan tradicionālā angļu tējas dzeršana - «Five O'Clock Tea», gan kokteiļi «Dedukcija», «Vatsona mīlestība», «221b» u.c.

Retro fotosalons, kurš jau kļuvis par nemainīgu Holmsa svētku tradīciju, liks atcerēties 20.gadsimta sākuma gaisotni. Kostīmi un pārējie atribūti būs pieejami.

Pirmo reizi «Šerloka Holmsa dzimšanas diena» Rīgā notika 2012. gada 28. janvārī un pulcēja ap 1000 atbalstītāju. Šī gada 4. janvārī svētki notika jau ar vairāk nekā 5000 skatītāju atbalstu. Trešdaļa no tiem bija Rīgas viesi. Par notikumu tika ziņots daudzviet pasaulē, pat Brazīlijā un Austrālijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu